R5 5600 için 200 TL termal macun önerisi

Arkadaş haksız değil hacı adı sanı bilinmeyen 4 bakır borulu single tower hava soğutucu yaptım gelin alın diyen bir marka Strong. 3 ay 5 ay soğutur ama 6. ay ne olacağı bilinmez.

Arkadaş haksız değil hacı adı sanı bilinmeyen 4 bakır borulu Single Tower hava soğutucu yaptım gelin alın diyen bir marka Strong. 3 ay 5 ay soğutur ama 6. ay ne olacağı bilinmez.

6. Ayda ne olacak soğutucu blok kısmı eriyip yok mu olacak? Bu paraya fan alamazsınız, kule tipi soğutucu satıyor adamlar.

Markaya, fiyatına bakıp yorum yapmayın, varsa 400TL'ye soğutucu önerin.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman bu soğutucunun 135W kapasiteye sahip olamayacağı ile ilgili argüman sunun.

1 DeepCool AK400'ü testlerde baariz bir şekilde geçemiyor bu kule tipi eh AK400 bile 105W TDP'li bir işlemciyi 50 C de tutamazken bu attığınızı görmek komik geldi YouTube'da trifact adıda bir kanal var bu tarz kule tiplerinin karşılaştırmalarını yapan oradan az çok fikir sahibi olabilirsiniz 4 bakır ısı borusu nedir e fazla ne kadar soğutur gibi gibi örekleri görebilirsiniz.

2 parayı adı sanı hiç duyulmamış bir firmaya yatıracak kadar boş bir matık yok 2 yıl önce termal Mac'u kounsudada sadece yazılanı okuyup buna inan insanlar vardı thermal grizzylin soğutamadığını NX9 soğutuyor kanka muhabetleri bu arkadaşların en saçma argümalarıdandı

3 dümdüz düşününce bile enn e enn kaliteli marka olan Noctua bile 4 bakır ısı borusu ile 95W soğutuyor yani sen bana istediğin şekilde argüman sun 4 bakır ısı borusunun gelebileceği yer belli.

6. Ayda ne olacak soğutucu blok kısmı eriyip yok mu olacak? Bu paraya fan alamazsınız, kule tipi soğutucu satıyor adamlar.

Nasıl 10 TL'ye tavuk döner görsen şüphelenirsin 400 TL'ye hava soğutucu görünce de şüphelenmen lazım.

bu soğutucunun 135W kapasiteye sahip

Noctua'dan daha iyiymiş hatta baksana Strong markası.

Yazdıklarınızda bir argüman göremedim, o soğutamazken bu nasıl soğutur kıyası yapmışsınız, ayrıca 1000TL'lik soğutucu ile 400TL'lik soğutucuyu kıyaslıyorsunuz.

Depomda 20 tane hava soğutma, 10 ayrı marka macun var, onlarca sistem toplayıp soğutucu montajladım, sizdeki özgüvene sahip değilim, tebrik ederim.

@CallMeL3gends

Son düzenleme:
6. ayda ne olacak soğutucu blok kısmı eriyip yok mu olacak? Bu paraya fan alamazsınız, kule tipi soğutucu satıyor adamlar.

Sorun da bu zaten, markanın yaptığı şey imkansız. 2000TL'ye fan satan Noctua bile yapamıyor o senin dediğini ve deponuzdaki fanlara acıyorum, ve bu özgüven ile alakalı değil, isterseniz dünya üzerindeki tüm soğutuculara sahip olun, siz elinizde denersiniz ama ben bir siteden tüm o verdiğiniz on binlerce liralık soğutucuların nasıl çalıştığını öğrenirim. Her şey elimizin altında yeter ki at gözlüğü takıp ne yazıyorsa doğrudur demeyelim çünkü garibanın hakkını yiyip parasını boşa harcamanın anlamı yok. Siz de biliyorsunuz bu fanın 2 aya haşatı çıkıp 90°C'de işlemci soğutacağını.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…