Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.323 Çözümler 999 27 Haziran 2024 #21 Bastırıp takacaksınız başka yolu yok.
Blue_Lightstrike Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #22 Marix dedi: Bastırıp takacaksınız başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Ne yöne dönük olması önemli mi yan fan ileri veya geri bakması fark eder mi
Marix dedi: Bastırıp takacaksınız başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Ne yöne dönük olması önemli mi yan fan ileri veya geri bakması fark eder mi
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.323 Çözümler 999 27 Haziran 2024 #23 Önemli, fan kasanın ön tarafına bakacak. Soğutucunun altındaki Jelatini çıkarmayı unutmayın.
Blue_Lightstrike Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #24 Marix dedi: Önemli, fan kasanın ön tarafına bakacak. Soğutucunun altındaki Jelatini çıkarmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Önce bir oturmayı becerelirsem çıkarıp bir daha macunlayıp takıncam. Ya bir tırnağı takıp bastırıyorum öbürü yetişmiyor.
Marix dedi: Önemli, fan kasanın ön tarafına bakacak. Soğutucunun altındaki Jelatini çıkarmayı unutmayın. Genişletmek için tıkla... Önce bir oturmayı becerelirsem çıkarıp bir daha macunlayıp takıncam. Ya bir tırnağı takıp bastırıyorum öbürü yetişmiyor.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.323 Çözümler 999 27 Haziran 2024 #25 Biraz fazla bastırmak gerekiyor, bu bağlantı şekli böyle.
Blue_Lightstrike Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #26 Marix dedi: Biraz fazla bastırmak gerekiyor, bu bağlantı şekli böyle. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarım ile uyumlu değil galiba oturmuyor dişler yetişmiyor Kutusunda da destekli işlemcilerde yok benim işlemci bir de satış yerinde tümü ile uyumlu yazıyor.
Marix dedi: Biraz fazla bastırmak gerekiyor, bu bağlantı şekli böyle. Genişletmek için tıkla... Benim bilgisayarım ile uyumlu değil galiba oturmuyor dişler yetişmiyor Kutusunda da destekli işlemcilerde yok benim işlemci bir de satış yerinde tümü ile uyumlu yazıyor.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.323 Çözümler 999 27 Haziran 2024 #27 Var AM4 yazıyor, uyumlu ben 5600'e montajladım bu soğutucudan. Sadece iyice bastırıp takmak gerekiyor.
Var AM4 yazıyor, uyumlu ben 5600'e montajladım bu soğutucudan. Sadece iyice bastırıp takmak gerekiyor.
Blue_Lightstrike Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #28 Marix dedi: Var AM4 yazıyor, uyumlu ben 5600'e montajladım bu soğutucudan. Sadece iyice bastırıp takmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak takabildim öyle şahane bir ürün değil montajı ve sökmesi uğraştırıyor ama stock fan dan daha iyi ve termal macun fiyatında. 95 dereceydi şimdi 70 derecelerde fiyatına göre gayet iyi geldi önerdiğiniz ve yardımınız için teşekkürler. Son düzenleme: 28 Haziran 2024
Marix dedi: Var AM4 yazıyor, uyumlu ben 5600'e montajladım bu soğutucudan. Sadece iyice bastırıp takmak gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Sonuç olarak takabildim öyle şahane bir ürün değil montajı ve sökmesi uğraştırıyor ama stock fan dan daha iyi ve termal macun fiyatında. 95 dereceydi şimdi 70 derecelerde fiyatına göre gayet iyi geldi önerdiğiniz ve yardımınız için teşekkürler.
Marix Petapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 19.323 Çözümler 999 28 Haziran 2024 #29 Blue_Lightstrike dedi: Sonuç olarak takabildim öyle şahane bir ürün değil montajı ve sökmesi uğraştırıyor ama stock fan dan daha iyi ve termal macun fiyatında. 95 dereceydi şimdi 70 derecelerde fiyatına göre gayet iyi geldi önerdiğiniz ve yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 25 derece düşüş çok iyi, daha fazlası olmaz zaten, 1000 tl lik soğutma alsaydınız oda bukadar düşürürdü, sonuçta macun parasına kule tipi soğutma aldınız, siz bunun yerine macun alsaydınız en fazla 5 derece düşerdi, paranız boşa gitmedi. Son düzenleme: 28 Haziran 2024
Blue_Lightstrike dedi: Sonuç olarak takabildim öyle şahane bir ürün değil montajı ve sökmesi uğraştırıyor ama stock fan dan daha iyi ve termal macun fiyatında. 95 dereceydi şimdi 70 derecelerde fiyatına göre gayet iyi geldi önerdiğiniz ve yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 25 derece düşüş çok iyi, daha fazlası olmaz zaten, 1000 tl lik soğutma alsaydınız oda bukadar düşürürdü, sonuçta macun parasına kule tipi soğutma aldınız, siz bunun yerine macun alsaydınız en fazla 5 derece düşerdi, paranız boşa gitmedi.
CallMeL3gends Centipat Katılım 14 Mart 2024 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #30 Blue_Lightstrike dedi: Sonuç olarak takabildim öyle şahane bir ürün değil montajı ve sökmesi uğraştırıyor ama stock fandan daha iyi ve termal macun fiyatında. 95 dereceydi şimdi 70 derecelerde fiyatına göre gayet iyi geldi önerdiğiniz ve yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu konuyu lütfen kapatma birkaç ay sonrasında sonuçlarını görmek istiyorum.
Blue_Lightstrike dedi: Sonuç olarak takabildim öyle şahane bir ürün değil montajı ve sökmesi uğraştırıyor ama stock fandan daha iyi ve termal macun fiyatında. 95 dereceydi şimdi 70 derecelerde fiyatına göre gayet iyi geldi önerdiğiniz ve yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu konuyu lütfen kapatma birkaç ay sonrasında sonuçlarını görmek istiyorum.