R5 5600 için 3500 TL'ye sıvı soğutma önerisi

crowl355

Centipat
Daha fazla  

İşlemci olarak 5600 var. Hangisini tercih etmeliyim? Bütçe 3500.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş bende R5 5600X var bilmiyorum ama bence sıvı soğutmaya para vermeye gerek yok eğer gelecekte AM5'e geçmeyecek isen hava soğutma için Noctua veya Arctic Freezer gibi markaların kaliteli hava soğutmaları VA bilen arkadaşlarda yardımcı olabilir ama.

Bu işlemci için sıvı soğutucuya gerek yok.

Bu ikisinden biri o işlemci için fazlasıyla yeterli.
Thermal Grizzly Kryonaut termal macun alın bir de, işlemci tam yükte 60'ı geçmez sanıyorum. Ben de şu var: DeepCool AK400 ZERO DARK PLUS CPU Fanları, CPU Soğutucu Hava Soğutucu 220w TDP 4 Isı Borusu, Her Biri Çift 120mm PWM Fan, 1650RPM PWM 59.46CFM, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Kendi macunu ile de denedim, Arctic MX6 ile de, 65 dereceyi geçmiyor benim işlemci tam yükte 15 dakikada.(R5 5600 var bu arada)

Bende Arctic Freezer e-sports Duo var diye biliyorum hem küçük hem de güçlü yetiyor mu evet çok rahatım ama anakarta sığıyorsa Noctua nh 12 olması lazım tam hatırlamıyorum onu da alabilirsiniz

Sıvı soğutma alacağına islemcini sat daha iyisini al o işlemciye gerek yok çünkü sıvı soğutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…