R5 5600 için 5000 TL ekran kart önerisi

Bütçe
5000
Evet farkındayım ama 2. el biraz sıkıntı olabilir benim için oturduğum yerde hiçbir yerde yakın ekran kartı satan yok.

Hayır hocam RX 6500 XT.

Hocam çoğunlukla 4 GB testi var. Şahsi düşüncem 4 GB ile 8 GB arasında %15 fark olacaktır. Ona göre FPS koyup bakın.

Param Güvende'yle alabilirsiniz, testlerini yaptırır alırsınız.

Hocam biraz 2. el garip geliyor elden göremedikce videolar ile güvenemem.

Hocam çoğunlukla 4 GB testi var. Şahsi düşüncem 4 GB ile 8 GB arasında %15 fark olacaktır. Ona göre FPS koyup bakın.

Hocam sizce RX 580 8 GB mi RX6500 veya 6600 mi? Çünkü birkaç gündür araştırıyorum bu üçü arasında gidip geliyorum en uygunları bunlar gözüküyor 2.el birçok ucuz ekran kartı buldum bunların arasında ama hiçbiri bana yakın değil ve videolu şekilde adamlara güvenmek istemiyorum ekran kartını alıp geçmek istiyorum şu anda.

Eğer bu fiyata varsa RX6600 alın. Aralarındaki en iyisi o.

Cevrenizde güvenilir 2. el parça satan var mı hocam?

Benim yok hocam. Sarı site ve diğer yerlerden satın alabilirsiniz.

Ancak alırken birkaç test yaptırın gerekirse gidin kendiniz görün ve öyle alın. Alıyorken faturası en yakın tarihte olanı almaya çalışın. Mining yapılmış olsa bile daha kısa süreli yapılanı almış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…