ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İÅlemci SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.com
www.gelbura.com
R5 5600 işlemcide stok fan kullanarak RDR2 de 90 derece alıyordum şu an bu soğutucu ile 60-65 arası alıyorum hocam kesinlikle tavsiye ederim. 100TL'lik ekleme yapabilirseniz cok iyi olur ve kendi termal macunu da var ekstra macun almanıza gerek kalmaz.
En ucuz ID-Cooling SE-213V2 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! ID-Cooling SE-213V2 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 831,72 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam sitede kasanızın modelini ve anakart modelini yazarak yardım alabilirsiniz 24 saat olmadan cevap veriyorlar ben öyle yaptım bazı anakartlarda ARGB desteği olmuyor RGB ürünü önerebiliyorlar. Ve stok fan yatay şekilde yerleştirildiği için geniş duruyor attığımız kule tipi soğutucular dikey şekilde yerleştirildiği için RAM'lere çarpma gibi bir durum zor hocam. Siz yine de danışın ne olur ne olmaz.
Hocam sitede kasanızın modelini ve anakart modelini yazarak yardım alabilirsiniz 24 saat olmadan cevap veriyorlar ben öyle yaptım bazı anakartlarda ARGB desteği olmuyor RGB ürünü önerebiliyorlar.
Ben oradan aldım istersen elden de alabilirsin. Bu soğutucuyu alanlar genelde bu siteden alıyor forumlara bakabilirsin. İçin rahat etmezse trendyol yada hepsiburada dan bir miktar fiyat farkı ile satın alabilirsin. Ama sorun yaşayacağını sanmıyorum.