Ben oradan aldım istersen elden de alabilirsin. Bu soğutucuyu alanlar genelde bu siteden alıyor forumlara bakabilirsin. İçin rahat etmezse trendyol yada hepsiburada dan bir miktar fiyat farkı ile satın alabilirsin. Ama sorun yaşayacağını sanmıyorum.
214 xt yi aylarca 7600x ile kullandım 5600 e fazla fazla yeter. Yapısı geriye doğru açılı olduğu için ramlerle arasında boşluk bile kalır merak etme. Ben de gelbura dan aldım kurumsal bir firma sıkıntı olmaz. Yeri evime yakın öyle dükkan filan değil koca şirket binası.
214 xt yi aylarca 7600x ile kullandım 5600 e fazla fazla yeter. Yapısı geriye doğru açılı olduğu için ramlerle arasında boşluk bile kalır merak etme. Ben de gelbura dan aldım kurumsal bir firma sıkıntı olmaz. Yeri evime yakın öyle dükkan filan değil koca şirket binası.
Benimki 2500X stok fanıyla bile dip dibe görünüyor o yüzden şüphelerim vardı. Soğutucu fanının ram'lerin tarafa değil de diğer yöne takılmasını sağlayabiliyor muyuz?
Benimki 2500X stok fanıyla bile dip dibe görünüyor o yüzden şüphelerim vardı. Soğutucu fanının RAM'lerin tarafa değil de diğer yöne takılmasını sağlayabiliyor muyuz?
Benimki 2500X stok fanıyla bile dip dibe görünüyor o yüzden şüphelerim vardı. Soğutucu fanının ram'lerin tarafa değil de diğer yöne takılmasını sağlayabiliyor muyuz?
Tekrar merhaba arkadaşlar, Whatsapp'tan görüştük linktekini önerdiler. Bu doğru mu bilemedim biraz gerideki mesajlarda herkes farklı model önermiş o nedenle kafam karıştı tam uyumlu anakartım ile değil mi?
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.