Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 5600 ve Palit RTX3060 Dual 12 GB'lık sistem toplayacağım fakat hangi anakartı seçeceğimde karasız kaldım.
BIOSTAR B550MH 4000MHz DDR4.
ASUS Prime B450M-K II 4400MHz AM4.
ASUS TUF Gaming A520M-Plus DDR4.
Gigabyte B550M k DDR4 AM4.
Bu sistem için hangisi daha iyi olur bunların herhangi bir kronik sorunu var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim, sistemi GameGaraj'dan hazır sistem olarak özelleştireceğim.
Ekonomik olsun diyorsan Gigabyte. Fakat kesinlikle önerdiğim model Asus B450M-K.
BIOS Flashback özelliği ile BIOS güncellerken olabilecek sorunlarda sizi servisle uğraşmaktan kurtarır.
Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 5600 ve Palit RTX3060 Dual 12 GB'lık sistem toplayacağım fakat hangi anakartı seçeceğimde karasız kaldım.
BIOSTAR B550MH 4000MHz DDR4.
ASUS Prime B450M-K II 4400MHz AM4.
ASUS TUF Gaming A520M-Plus DDR4.
Gigabyte B550M k DDR4 AM4.
Bu sistem için hangisi daha iyi olur bunların herhangi bir kronik sorunu var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim, sistemi GameGaraj'dan hazır sistem olarak özelleştireceğim.
Ekonomik olsun diyorsan Gigabyte. Fakat kesinlikle önerdiğim model ASUS B450M-K.
BIOS flashback özelliği ile BIOS güncellerken olabilecek sorunlarda sizi servisle uğraşmaktan kurtarır.
Hocam ben Gigabyte'ı B450 olarak okumuşum. Yine de BIOS Flashback özelliği yok. PCI Ex. 4.0 sizin için önemliyse Gigabyte. Değilse Asus B450M-K
Bazı ekran kartları PCI-Ex 3.0'da performansı kötü olabiliyor. RX 6500XT için
Fiyat konusunda herhangi bir sorunum yok hangisi daha iyiyse onu almak istiyorum ileride herhangi bir kronik sorunu falan olur mu olmaz mı araştırmak ve bilgi edinmek istedim.
Hocam ben Gigabyte'ı B450 olarak okumuşum. Yine de BIOS flashback özelliği yok. PCI ex. 4.0 sizin için önemliyse Gigabyte. Değilse ASUS B450M-K
Bazı ekran kartları PCI-ex 3.0'da performansı kötü olabiliyor. RX 6500XT için
Fiyat konusunda herhangi bir sorunum yok hangisi daha iyiyse onu almak istiyorum ileride herhangi bir kronik sorunu falan olur mu olmaz mı araştırmak ve bilgi edinmek istedim.