Arkadaşlar öncelikle merhaba. Ben bir soğutma sistemi almak istiyorum ancak iki ürün arasında çok kararsız kaldım. Biri DeepCool LE500 olan sıvı soğutucu diğeri ise DeepCool AK400 hava soğutucusu hangisi işimi daha iyi görür OC yapacağım memleketim hava sıcaklıkları çok yüksek olduğundan dolayı işlemcim 95 derecelere kadar çıkıyor bir de anakartım ile uyumlu mudur RAM'lere falan temas etmez değil mi anakartım ASRock A520M-HVS şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Ben Thermalright assasin king 120SE kullanıyorum ne kadar zorlasam bile 60 dereceyi geçmiyor. Boşta 30- 35 derece civarlarında takılıyor. LE500 giriş seviyesi güzel bir model. Ama çok fazla ses çıkarıyor ve her sıvı soğutucu gibi 2-3 saatlik kullanımdan sonra işlemciyi ısıtmaya başlıyor. AK400 alın daha iyi.
Ben Thermalright assasin king 120SE kullanıyorum ne kadar zorlasam bile 60 dereceyi geçmiyor. Boşta 30- 35 derece civarlarında takılıyor. LE500 giriş seviyesi güzel bir model. Ama çok fazla ses çıkarıyor ve her sıvı soğutucu gibi 2-3 saatlik kullanımdan sonra işlemciyi ısıtmaya başlıyor. AK400 alın daha iyi.