R5 5600 için Enermax Liqmax III RGB 240 sıvı soğutucu yeterli mi?

Feyyaz1903BJK

Hectopat
Daha fazla  
Bu soğutucu iyi mi? Kullanan veya bilgisi olan varsa söylerse sevinirim.

İşlemci için yeterli ama çok giriş seviyesi bir soğutucu diyebiliriz. İlerleyen zamanlarda pompa ve soğutma performansı ne olur bilinmez. İyi de diyemeyiz kötü de demek bu fiyat bandında yanlış olur. Ama kasan da eğer iyi hava alıyorsa ve soğutucuyu yeterli besleyebiliyorsa iş görecektir.

Yanlış anlamayın, ama giriş seviyesi F/P işlemci için neden illa ki sıvı soğutma istiyorsunuz? Ryzen 5 5600 işlemcinin fiyatı 2919 TL, sizin bahsettiğiniz sıvı soğutucunun fiyatı 1.637,85TL. İşlemci kutulu alınıyorsa zaten içinden stok fan çıkacaktır; "yok o yetersiz olur ben biraz daha iyisini isterim" diyorsanız 700-800 TL'ye orta karar hava soğutmalı CPU soğutucular var.

Hocam haklısın ben de bunu düşündüm de almışken güzel bir sey almak istiyorum biraz daha geleceğe dönük

Guru3D'de ARGB versiyonu için bir inceleme mevcut.

İşini yapan bir soğutucu ama R5 5600 için gereksiz. He ileride işlemci yükselteceğim diyorsanız alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…