R5 5600 için Gigabyte B550-DS3H anakarta takılacak kule tipi soğutucu önerisi

csrmurat21

Decapat
Daha fazla  
Merhaba başlıkta gördüğünüz gibi kule tipi soğutucu alacağım. Darkfreezer X96 almayı düşünüyorum R5 5600 ile performansı iyi olur mu? Gigabyte B550-DS3H anakarta sığar mı?
Not: Bütçe 500 TL'yi geçmeyecek şekilde sistemime uyacak daha iyi bir soğutucu varsa önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

X123 daha iyi olur. X96 idare etse de çok iyi soğutamaz. Bence biraz biriktirip SE-214-XT alın.

Böyle bir bütçem yok maalesef. Zaten paramın çoğunu işlemciye vereceğim için en fazla 600 TL ayırabilirim soğutucuya. X123 modeli anakartıma sığar mı?

Böyle bir bütçem yok maalesef. Zaten paramın çoğunu işlemciye vereceğim için en fazla 600 TL ayırabilirim soğutucuya. X123 modeli anakartıma sığar mı?
Anakart değil de kasa diyelim ona 15.5cm olduğu yazıyor kasanın genişliğine bakın hocam genelde 16cm olur bu fanlar sığar ama yine de kontrol etmekte fayda var.

Anakarta her türlü uyar. Boyutu 157mm yazıyor. Kasanızı bilemediğim için bir şey diyemem ama sığa büyük ihtimalle.

Kasanın ölçülerini bulamadım ama sığar muhtemelen. Aşırı büyük bir soğutucu değil zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…