Buğra's Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2015 Mesajlar 2.041 Makaleler 3 Çözümler 7 2 Ağustos 2023 #11 kanuutux dedi: Aşırı bir durum derken stres testi gibi mi? Genişletmek için tıkla... Yani kasa hava akışı berbattır, içinde başka fan yoktur falan gibi.
kanuutux dedi: Aşırı bir durum derken stres testi gibi mi? Genişletmek için tıkla... Yani kasa hava akışı berbattır, içinde başka fan yoktur falan gibi.
kanuutux Hectopat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 125 Yer Birleşik Krallık, Reading Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #12 Buğra's dedi: Yani kasa hava akışı berbattır, içinde başka fan yoktur falan gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam kasada 3 tane önde 1 tane arkada egzoz fanı bulunmakta sorun olacağını düşünmüyorum.
Buğra's dedi: Yani kasa hava akışı berbattır, içinde başka fan yoktur falan gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam kasada 3 tane önde 1 tane arkada egzoz fanı bulunmakta sorun olacağını düşünmüyorum.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2023 #13 kanuutux dedi: Biraz araştırma yaptım bence yeterli olacaktır markasını öğrenebilir miyim tercih ettiğiniz macunun? Genişletmek için tıkla... Yeterli olacaktir. Kryonaut tercih edilebilirdi.
kanuutux dedi: Biraz araştırma yaptım bence yeterli olacaktır markasını öğrenebilir miyim tercih ettiğiniz macunun? Genişletmek için tıkla... Yeterli olacaktir. Kryonaut tercih edilebilirdi.