R5 5600 için kule tipi fan önerisi

yagizva

Decapat
Daha fazla  
RAM
Kingston 16 GB DDR4 3200 MHz
Anakart
A320M DS2
Anakart: A320M DS2.
Kasa: POWERBOOST VK-P3301B 500W USB 3.0 MESH FIXED LED FAN ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Nasıl bir şey almam gerektiği hakkında bir bilgim yok. İşlemciye OC yaptığımda 85-88 dereceleri görüyor yani bayağı ısınıyor. Kule tipi alacağım için RAM'lere falan değmemesi gerektiğini biliyorum. Bu kasa anakart ve işlemci için kule tipi soğutucu öneriniz var ise yazarsanız sevinirim teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Phantom Spirit al ilerde değiştirirsen de kafan rahat olur. Ramlere değmesi hiçbir problem yaratmaz zaten ikinci fan ramlerin üstünde olacak. fanı üste taşıman performans kaybı yaratmaz.

Thermalright Phantom Spirit 120 SE aldım geçen gün Ryzen 7 7800x3D Valorant'ta yük altında 60-65 dereceyi geçmiyor arada peak atıp 70 üstü oluyor ama anlık hemen -70'e düşüyor öneriririm kesinlikle. Ryzen 5 5600'ü buzdolabına çevirir. :)

Thermalright Phantom Spirit 120 SE aldım geçen gün Ryzen 7 7800x3D Valorant'ta yük altında 60-65 dereceyi geçmiyor arada peak atıp 70 üstü oluyor ama anlık hemen -70'e düşüyor öneriririm kesinlikle. Ryzen 5 5600'ü buzdolabına çevirir. :)

Phantom Spirit al ileride değiştirirsen de kafan rahat olur. RAM'lere değmesi hiçbir problem yaratmaz zaten ikinci fan RAM'lerin üstünde olacak. Fanı üste taşıman performans kaybı yaratmaz.

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Verdiğiniz tavsiyelere göre bir bakayim dedim bunu buldum. Bunu alsam bir sıkıntı çıkarır mı? Veya iyi bir soğutucu mu hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı