İşlemcim için kule tipi soğutucu arıyorum. Bütçem 1k, çok zorlarsam 1.5k civarı olur. Şu an stok soğutucu kullanıyorum ve önereceğiniz soğutmalar kasama uyar mı o konuda hiçbir bilgim yok. Kasama bakarak öneri yapabilirseniz iyi olur.
Kasam: Dark X-Force
RGB'li olsa iyi olur zorunlu değil ama kasanın içi güzel gözüksün istiyorum.
Dark X-Force 3x12cm Fanlı ARGB LED Yeni Nesil Yüksek Performans Oyuncu Kasası Gerçek X Tasarımlı Mesh Ön Paneli ve Benzersiz ARGB LED Şeritleri ile Rakipsiz Oyun Deneyimi !
Sizce yeni kasamı alayım soğutmamı alayım çok kararsız kaldım işlemci %100 yük altında en fazla 75 dereceyi görüyor normal mi normal kabul edilebilir bir derecede ise kasa alacağım.
Hocam ThermalRight olanlar güzel, ben kendim R5 7600 ile kullanıyorum oyunlarda 65-75 derece arasında geziyor. Fakat bu kadar para koymuşken bir miktar daha koyup sıvı soğutucu almak daha mantıklı diye düşünüyorum.
En ucuz DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LE500 İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.041,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam Thermalright olanlar güzel, ben kendim R5 7600 ile kullanıyorum oyunlarda 65-75 derece arasında geziyor. Fakat bu kadar para koymuşken bir miktar daha koyup sıvı soğutucu almak daha mantıklı diye düşünüyorum.