R Recep0245 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 16:14 #1 Merhaba arkadaşlar, R5 5600 ışlemci için kule tipi soğutucuya ihtiyacım var. Öneriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum. Açıkçası bir fikir sahibi olmadığım için sizlerden yardım bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: Pazartesi 16:47
Merhaba arkadaşlar, R5 5600 ışlemci için kule tipi soğutucuya ihtiyacım var. Öneriniz varsa yazarsanız çok memnun olurum. Açıkçası bir fikir sahibi olmadığım için sizlerden yardım bekliyorum.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.282 Makaleler 1 Çözümler 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi Pazartesi 16:31 #2 İşlemci önemli soğutucu için. İşlemci modeliniz nedir?
R Recep0245 Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 16:33 #3 imnotagamer dedi: İşlemci önemli soğutucu için. İşlemci modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Çok pardon doğru r5 5600
imnotagamer dedi: İşlemci önemli soğutucu için. İşlemci modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Çok pardon doğru r5 5600
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.184 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazartesi 16:37 #4 Kuletipi soğutucuyu ekran kartına mı takacaksın? İşlemci için bütçen varsa ve sığıyorsa Phantom Spirit al, yoksa Assassin Spirit de yeterli.
Kuletipi soğutucuyu ekran kartına mı takacaksın? İşlemci için bütçen varsa ve sığıyorsa Phantom Spirit al, yoksa Assassin Spirit de yeterli.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.282 Makaleler 1 Çözümler 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi Pazartesi 16:38 #5 Şunu alın hocam hayli hayli işinizi görür. Thermalright Burst Assassin 120 SE Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun sırasında ve yoğun iş yüklerinde işlemciyi serin ve kararlı tutar. www.gaming.gen.tr İlk attığım yanlıştı, bunu tercih edebilirsiniz.
Şunu alın hocam hayli hayli işinizi görür. Thermalright Burst Assassin 120 SE Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana akım platformlarını destekler. Oyun sırasında ve yoğun iş yüklerinde işlemciyi serin ve kararlı tutar. www.gaming.gen.tr İlk attığım yanlıştı, bunu tercih edebilirsiniz.