R5 5600 için NZXT Kraken 120 alınır mı?

Daha fazla  
Anakart
X570 edge wifi
Bana sessizlik olsun soğutma olsun yeter mi bir de alternatifi var mıdır bunun Corsair H100X ile arasındayım ama bilmiyorum. Siz ne önerirsiniz? Macun olarak ne gider yanında? Cevaplarınızı bekliyorum.

Bana sessizlik olsun soğutma olsun yeter mi bir de alternatifi var mıdır bunun Corsair H100X ile arasındayım ama bilmiyorum. Siz ne önerirsiniz? Macun olarak ne gider yanında? Cevaplarınızı bekliyorum.

Kasanın marka modeline göre daha büyük radyatörlü bir ürün tavsiye ederim.
O kadar parayı verince 120'lik radaytör kullanmayın.

Termal macun olarak MX4 alabilirsiniz.

5600X ile Corsair H100X kullanıyorum sıcaklık olarak yükte 59 derece gördüm en fazla. Sessizlik olarak ise fanlarını 45 dereceye kadar %20 çalış olarak ayarladım kasa masanın üstünde olması rağmen aşırı sesli değil.

Kasanın marka modeline göre daha büyük radyatörlü bir ürün tavsiye ederim.
O kadar parayı verince 120'lik radaytör kullanmayın.

Termal macun olarak MX4 alabilirsiniz.

Xigmatake overtake var üç fanlıda girer ama bütçem kısıtlı bir de NZXT ve Corsair arasındayım sizce.
Peki siz nzxt hakkında nediyorsunuz fan ayarı yapabiliyormuyuz.

Kasanız nedir? 120 mm soğutucular içerisinde Arctic Liquid Freezer II 120 dışında bir ürün önermiyorum. Onun fiyatı da aşırı yüksek. Aslında bu tür işlemciler için standart kule tipi soğutucular yeterli geliyor ancak maksimum bütçe sunarsanız öneriler yapılır.

Hocam xigmatake overtake kasa var gayet büyük ama 1250TL bütçem var İtopya'da 2 model tercih ettim NZXT ve Corsair onlar arasındayım.

120'lik sıvı soğutucu alacağına fuma 2 al daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…