akınemre Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 İşlemci düz 5600. ID-Cooling SE 214XT alacağım. OC yapma öneriniz var mı? Düz PBO+CO mu yapmalıyım yoksa statik mi? OC yapmak işlemcinin kullanım ömrünü azaltır mı?
İşlemci düz 5600. ID-Cooling SE 214XT alacağım. OC yapma öneriniz var mı? Düz PBO+CO mu yapmalıyım yoksa statik mi? OC yapmak işlemcinin kullanım ömrünü azaltır mı?
fushigurotoji Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 7.924 Makaleler 6 Çözümler 30 14 Nisan 2023 #2 En iyi oyun performansını curve optimizer undervolt ile PBO+CPB veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
En iyi oyun performansını curve optimizer undervolt ile PBO+CPB veriyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
akınemre Decapat Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 331 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #3 fushigurotoji dedi: En iyi oyun performansını Curve Optimizer undervolt ile PBO+CPB veriyor. Genişletmek için tıkla... İzledim ama çok anlamadım soğutcuyu alınca size yazsam anlatsanız olur mu?
fushigurotoji dedi: En iyi oyun performansını Curve Optimizer undervolt ile PBO+CPB veriyor. Genişletmek için tıkla... İzledim ama çok anlamadım soğutcuyu alınca size yazsam anlatsanız olur mu?