En ucuz Gameforce Cold 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gameforce Cold 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.099,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz GameBooster GB-M206B Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! GameBooster GB-M206B Led Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.394,32 TL'den başlayan fırsatları yakala!
O senin tercihin kasa olarak benim attiklarimi duşün hocam senin attiklarin yerine ilk attiğım mesela genis bir kasa hava akısi icin iyidir butcen nedir sıvı soğutma önerelim
O senin tercihin kasa olarak benim attiklarimi duşün hocam senin attiklarin yerine ilk attiğım mesela genis bir kasa hava akısi icin iyidir bütçen nedir sıvı soğutma önerelim.
2 bine kadar onerebilceğim bir sıvı yok malesef sadece 2500 bunu önerebilirim bildiğim icin ama yinede videolari izle ak620 senin icin kaba olmasa bu fiyatlara alabilcegin sogutuculardan daha iyidir
2 bine kadar onerebileceğim bir sıvı yok maalesef sadece 2500 bunu önerebilirim bildiğim icin ama yine de videolari izle AK620 senin icin kaba olmasa bu fiyatlara alabileceğin sogutuculardan daha iyidir.
3'e kadar çıkabilirim AK620 dediğim gibi çok kaba duruyor ben görünüşe de önem veriyorum kasa masaın üstünde şık bir görünüm elde etmek istiyorum ekran kartı bile LED dikkat ederseniz
Ayrıca AK620 RAM'lerin üstünü de hafif kapatıyor RGB RAM'ler boşa gitmiş olacak.
3'e kadar çıkabilirim AK620 dediğim gibi çok kaba duruyor ben görünüşe de önem veriyorum kasa masaın üstünde şık bir görünüm elde etmek istiyorum ekran kartı bile LED dikkat ederseniz
Ayrıca AK620 RAM'lerin üstünü de hafif kapatıyor RGB RAM'ler boşa gitmiş olacak.
Asus Rog Strix LC240 RGB White Edition 240 mm Intel-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Arctic Liquid Freezer II - 240 A-RGB Intel/AMD Uyumlu, 240mm Radyatörlü, 2x12cm P12 PWM Fanlı, Sıvı İşlemci Soğutucu (AR-ACFRE00093A) Amazon.com.tr