Ek olarak, ASUS Prime B550M-K kullanıyorum bu anakart ile kasada bulunan fanları kontrol edemiyor muyuz? Fan renkleri, hızları vs.
Merhaba, Ryzen 5 5600 için sıvı soğutma ihtiyacım var. Düşük bütçeli olsun ama aldığıma pişman etmeyecek bir soğutucuya ihtiyacım var.
Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB 240mm.
Bu soğutucuyu gördüm ama çok sesli diyen de olmuş, öve öve bitiremeyen de.
Maksimum 3.000₺'ye kadar sessiz çalışan, performanslı olan bir öneride bulunur musunuz?
Ek olarak, ASUS Prime B550M-K kullanıyorum bu anakart ile kasada bulunan fanları kontrol edemiyor muyuz? Fan renkleri, hızları vs.
Kasan nedir? Ek olarak 5600 için sıvı soğutma şart değil, tabii görsellik istiyorsan bilemem.
SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.448,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool LS520 RGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.754,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
LS520 öneririm. Kendim SilverStone'un 360'lık olanını kullanıyorum. Performansından ve görüntüsünden memnun olduğum için önerdim. İki model de iyidir, beğendiğinizi alın.
BIOS veya anakart yazılımı ile kontrol edilebiliyor olmalı.
Sağlam bir hava soğutma o işlemci için yeterli olur diyorlar.
Evet yeterli olur. Ben 5600X kullanıyorum, 360'lık soğutucu kullanıyorum ancak bu kadarına gerek yok.
Kaliteli bir hava soğutucu da alabilirsiniz, biraz daha az ödersiniz ama aynı performansı alırsınız. Size kalmış.