R5 5600 için sivi sogutucu onerisi

tamamdir hocam cok sag ol eline koluna bilgine saglik
Rica ederim. Aynı soğutucuyu 7500F ve 7800X3D ile kullanıyorum onları bile tutuyor. 7500F yazın tam yükte 60 derece. 5600'ü artık 50 derecede tutar herhalde stres testinde

Gelecekte işlemci falan değiştirirsen AM5 geçersen geleceğe yatırım olmuş olur bu soğutucu.

anladim aklimda tutucam hocam

hocam benim kasanin ust kismida bosta fan yeri orasi icin de almama gerek var mi sizce fan ? oyle bos bos duruyor onde 2 arkada 1 fan var sadece

anladim aklimda tutucam hocam

hocam benim kasanin ust kismida bosta fan yeri orasi icin de almama gerek var mi sizce fan ? oyle bos bos duruyor onde 2 arkada 1 fan var sadece
Gerek yok. Oraya sıvı soğutma radyatörü takılabiliyor ama 5600 çok ısınan bir işlemci değil. Önde 3 arkada 1 egzoz varsa sirkülasyon zaten iyi olacaktır.

Gerek yok. Oraya sıvı soğutma radyatörü takılabiliyor ama 5600 çok ısınan bir işlemci değil. Önde 3 arkada 1 egzoz varsa sirkülasyon zaten iyi olacaktır.
onde 2 arkada 1 var. Ekran kartim rx 6600 anakartim da b550a pro islemcimi de degistirebilirim aslinda

onde 2 arkada 1 var. Ekran kartim rx 6600 anakartim da b550a pro islemcimi de degistirebilirim aslinda
İşlemci değil de artık komple soket değiştirmen gerekir yükseltme için. RX6600 için yeterli ama bütçem var dersen 7500F'e geçebilirsin yardımcı olurum tercihlerde. DDR5 olur sistemin, eski parçaları ikinci elde satarsın.

Anladım hocam kusura bakmayın yazamadım. 7500f e geçsem kullandım ramleri kullanmayq devam edebilir miyim? https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl16-f4-3200c16d-16gvkb-fiyati,17410086.html Bunları kullanıyorum ve ekran kartım ile darboğaz gibi şryler yapmaz değil mi. Edit ve oyun için kullanıyorum sadece

32 ram kullanıyorum 64 e de çıkabilirim gerekirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…