Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 6 Haziran 2024 #21 ryzadeus dedi: Siz hangisini tercih ederdiniz? Genişletmek için tıkla... Aerocool'u alın, niye derseniz hepsinde 9cm fan var, bu fanlar çok ses yapar, Aerocool'da blok küçük olmasına rağmen 120mm fan kullanılmış.
ryzadeus dedi: Siz hangisini tercih ederdiniz? Genişletmek için tıkla... Aerocool'u alın, niye derseniz hepsinde 9cm fan var, bu fanlar çok ses yapar, Aerocool'da blok küçük olmasına rağmen 120mm fan kullanılmış.
ryzadeus Hectopat Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 812 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ziraat Müh. 6 Haziran 2024 #22 Marix dedi: Aerocool'u alın, niye derseniz hepsinde 9cm fan var, bu fanlar çok ses yapar, Aerocool'da blok küçük olmasına rağmen 120mm fan kullanılmış. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için büyük bir teşekkür bırakıyorum hocam. Yaz sonuna kadar almaya çalışırım işlemciyi yüksek sıcaklıklarda yormamak adına.
Marix dedi: Aerocool'u alın, niye derseniz hepsinde 9cm fan var, bu fanlar çok ses yapar, Aerocool'da blok küçük olmasına rağmen 120mm fan kullanılmış. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için büyük bir teşekkür bırakıyorum hocam. Yaz sonuna kadar almaya çalışırım işlemciyi yüksek sıcaklıklarda yormamak adına.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 6 Haziran 2024 #23 ryzadeus dedi: Yardımınız için büyük bir teşekkür bırakıyorum hocam. Yaz sonuna kadar almaya çalışırım işlemciyi yüksek sıcaklıklarda yormamak adına. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
ryzadeus dedi: Yardımınız için büyük bir teşekkür bırakıyorum hocam. Yaz sonuna kadar almaya çalışırım işlemciyi yüksek sıcaklıklarda yormamak adına. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.