M Miraç Semiz Hectopat Katılım 20 Kasım 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2024 #1 Merhaba, ben Ryzen 5 5600 işlemcim için şimdilik beni idare edecek bir soğutucu arıyordum ve bunu buldum. Fiyatı bayağı uygun gibime geldi. Sizce stok fana göre ne kadar bir sıcaklık düşüşü olur? Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) | Teknobiyotik
Merhaba, ben Ryzen 5 5600 işlemcim için şimdilik beni idare edecek bir soğutucu arıyordum ve bunu buldum. Fiyatı bayağı uygun gibime geldi. Sizce stok fana göre ne kadar bir sıcaklık düşüşü olur? Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) | Teknobiyotik
S SadeceEmre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2019 Mesajlar 1.219 Çözümler 5 26 Haziran 2024 #2 Miraç Semiz dedi: Merhaba, ben Ryzen 5 5600 işlemcim için şimdilik beni idare edecek bir soğutucu arıyordum ve bunu buldum. Fiyatı bayağı uygun gibime geldi. Sizce stok fana göre ne kadar bir sıcaklık düşüşü olur? Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... Bence hiç gerek yok blok ince ısı borusu az.
Miraç Semiz dedi: Merhaba, ben Ryzen 5 5600 işlemcim için şimdilik beni idare edecek bir soğutucu arıyordum ve bunu buldum. Fiyatı bayağı uygun gibime geldi. Sizce stok fana göre ne kadar bir sıcaklık düşüşü olur? Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... Bence hiç gerek yok blok ince ısı borusu az.
5 560052 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 4.942 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer İstanbul 26 Haziran 2024 #3 Güzel bir hava soğutucu. Kasana uygunsa al. En az 15 derecelik fark olur.
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.332 Çözümler 951 27 Haziran 2024 #4 Miraç Semiz dedi: Merhaba, ben Ryzen 5 5600 işlemcim için şimdilik beni idare edecek bir soğutucu arıyordum ve bunu buldum. Fiyatı bayağı uygun gibime geldi. Sizce stok fana göre ne kadar bir sıcaklık düşüşü olur? Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... 5600'ü rahatlıkla soğutur, alınabilecek bir soğutucu.
Miraç Semiz dedi: Merhaba, ben Ryzen 5 5600 işlemcim için şimdilik beni idare edecek bir soğutucu arıyordum ve bunu buldum. Fiyatı bayağı uygun gibime geldi. Sizce stok fana göre ne kadar bir sıcaklık düşüşü olur? Dark Freezer X127 Intel & AMD Uyumlu, ARGB Fanlı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX127) | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... 5600'ü rahatlıkla soğutur, alınabilecek bir soğutucu.