Öncelikle iyi sosyaller indirim üzerine Amazon'dan Ryzen 5 5600 alıyorum tray olarak. Elimde R5 2600X'in stok soğutucusu var bu işlemciyi ne kadar idare eder? ve bununla kullanamayacağımı biliyorum bir arkadaşım Cooler Master Masterliquid Lite 240 satıyor (1000 TL) bununla işlemciyi soğutabilir miyim performanslı olur mu? Sizlere soruyorum iyi akşamlar.
Öncelikle iyi sosyaller indirim üzerine Amazon'dan Ryzen 5 5600 alıyorum tray olarak. Elimde R5 2600X'in stok soğutucusu var bununla kullanamayacağımı biliyorum bir arkadaşım Cooler Master Masterliquid Lite 240 satıyor (1000 TL) bununla işlemciyi soğutabilir miyim performanslı olur mu? Sizlere soruyorum iyi akşamlar.
Herkes bu soğutucuyu ve bunu önermiş stok fan ne kadar idare edebilir 1 ay kadar idare ederse beni ne mutlu daha sonrasında alabilirim fanı. MSI Gaming X 1660 ile darboğaz yapar mı bilmek istiyorum teşekkürler.
Herkes bu soğutucuyu ve bunu önermiş stok fan ne kadar idare edebilir 1 ay kadar idare ederse beni ne mutlu daha sonrasında alabilirim fanı. MSI Gaming X 1660 ile darboğaz yapar mı bilmek istiyorum teşekkürler.
5600/5600X uzun bir süre kullandım 3070 Ti'ya bile 1080p de kolay kolay darboğaz yapmadı. Bazı yaptığı yerler oldu ama 1660 Super'e asla yapmayacaktır.
Stok soğutucu performansınızı bir miktar düşürebilir ama idare edecektir 1 ay boyunca.
5600/5600X uzun bir süre kullandım 3070 Ti'ya bile 1080p de kolay kolay darboğaz yapmadı. Bazı yaptığı yerler oldu ama 1660 Super'e asla yapmayacaktır.
Stok soğutucu performansınızı bir miktar düşürebilir ama idare edecektir 1 ay boyunca.
1660 Super değil hocam Gaming X 1660 normal 1660tan biraz daha iyi. Stok famla biraz idare ederse yukarıda atılan soğutucudan alacağım. R5 2600X 1660la Valorant'ta 120 FPS almaktan biraz usandım üzerine indirim gelince kaçırmak istemedim.