joegolderg_132 Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #1 RAM 16 Ekran kartı RTX 4060 İşlemci RYZEN 5 5600 Merhaba masaüstü bilgisayarımı alalı 9 ay oldu. Hiç termal macun yenilemedim. İşlemci sıcaklığı artınca yenilemeye karar verdim. Termal macun önerir misiniz veya bu attığım iyi mi alınır mı? Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun (4gr)(Spatulalı) (AR-ACTCP00031B) | Teknobiyotik .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük... www.teknobiyotik.com Bir de MX4'ün her yerde orijinali olmuyormuş attığım site orijinal mi satıyor acaba.
Merhaba masaüstü bilgisayarımı alalı 9 ay oldu. Hiç termal macun yenilemedim. İşlemci sıcaklığı artınca yenilemeye karar verdim. Termal macun önerir misiniz veya bu attığım iyi mi alınır mı? Arctic MX-4 Yüksek Performanslı Termal Macun (4gr)(Spatulalı) (AR-ACTCP00031B) | Teknobiyotik .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } ARCTIC MX-4 Termal Macun ile Yük... www.teknobiyotik.com Bir de MX4'ün her yerde orijinali olmuyormuş attığım site orijinal mi satıyor acaba.
lowblade Centipat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ağustos 2025 #2 Termal macun olması yeterli hocam bence al sür.
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 3.115 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #3 MX6 veya TF7 öneririm.
lowblade Centipat Katılım 1 Kasım 2024 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Diğer 24 Ağustos 2025 #4 Vala ben Rampage'in bir macununu kullanıyorum memnunum ısınma sorunum yok özetle macun olsun yeter.
Melody0644 Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 481 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #5 Ucuz bir tane alsan bile yeter kule tipi soğutucun varsa en ucuzunu alsan olur.
joegolderg_132 Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #6 lowblade dedi: Vala ben Rampage'in bir macununu kullanıyorum memnunum ısınma sorunum yok özetle macun olsun yeter. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Melody0644 dedi: Ucuz bir tane alsan bile yeter kule tipi soğutucun varsa en ucuzunu alsan olur. Genişletmek için tıkla... Stok fan olduğu için iyi bir macun almak istiyorum hocam.
lowblade dedi: Vala ben Rampage'in bir macununu kullanıyorum memnunum ısınma sorunum yok özetle macun olsun yeter. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkürler. Melody0644 dedi: Ucuz bir tane alsan bile yeter kule tipi soğutucun varsa en ucuzunu alsan olur. Genişletmek için tıkla... Stok fan olduğu için iyi bir macun almak istiyorum hocam.
Melody0644 Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 481 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #7 joegolderg_132 dedi: Anladım hocam teşekkürler. Stok fan olduğu için iyi bir macun almak istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Macunlar arasında çok fark yok aslında orta kalite bir tane alsanız yeter MX4 iyidir.
joegolderg_132 dedi: Anladım hocam teşekkürler. Stok fan olduğu için iyi bir macun almak istiyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Macunlar arasında çok fark yok aslında orta kalite bir tane alsanız yeter MX4 iyidir.
joegolderg_132 Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #8 Melody0644 dedi: Macunlar arasında çok fark yok aslında orta kalite bir tane alsanız yeter MX4 iyidir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam attığım site güvenlimi peki bazı siteler orijinalini satmıyormuş.
Melody0644 dedi: Macunlar arasında çok fark yok aslında orta kalite bir tane alsanız yeter MX4 iyidir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam attığım site güvenlimi peki bazı siteler orijinalini satmıyormuş.
Melody0644 Decapat Katılım 4 Temmuz 2023 Mesajlar 481 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #9 joegolderg_132 dedi: Anladım hocam attığım site güvenlimi peki bazı siteler orijinalini satmıyormuş. Genişletmek için tıkla... Siteyi bilmiyorum ben Gaming gen ve İtopya hariç bir yerden satın almıyorum.
joegolderg_132 dedi: Anladım hocam attığım site güvenlimi peki bazı siteler orijinalini satmıyormuş. Genişletmek için tıkla... Siteyi bilmiyorum ben Gaming gen ve İtopya hariç bir yerden satın almıyorum.
joegolderg_132 Femtopat Katılım 23 Haziran 2025 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2025 #10 Melody0644 dedi: Siteyi bilmiyorum ben Gaming gen ve İtopya hariç bir yerden satın almıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler
Melody0644 dedi: Siteyi bilmiyorum ben Gaming gen ve İtopya hariç bir yerden satın almıyorum. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkürler