R5 5600 için Thermalright Burst Assassin vs Thermalright Aqua Elite

Alperenzer0

Decapat
Daha fazla  

Hangi sıvı soğutucu daha iyi aradaki farka değer mi? F/P olarak değerlendirirsek.
R5 5600 için.

Biri sıvı soğutucu değil, hava soğutmayı al, 2k bütçede sıvı soğutmanın düzgün olduğunu sanmıyorum.

Biri sıvı soğutucu değil, hava soğutmayı al, 2K bütçede sıvı soğutmanın düzgün olduğunu sanmıyorum.

Birinin sıvı soğutma olmadığını biliyorum hocam hava soğutma 1200 TL aynı markanın 2kya sıvı soğutması var 240mm aradaki 800 TL farka değer mi sıvı soğutması iyi midir diye sordum.

Birinin sıvı soğutma olmadığını biliyorum hocam hava soğutma 1200 TL aynı markanın 2kya sıvı soğutması var 240mm aradaki 800 TL farka değer mi sıvı soğutması iyi midir diye sordum.
Hangi sıvı soğutucu dediğiniz için, ikisinide sıvı soğutma sandınız diye anladım, kusura bakmayın, bence yine hava soğutmayı tercih edin.

Hangi sıvı soğutucu dediğiniz için, ikisini de sıvı soğutma sandınız diye anladım, kusura bakmayın, bence yine hava soğutmayı tercih edin.

Asıl siz kusura bakmayın ''hangisi, sıvı soğutucu daha mı iyi, aradaki farka değer mi'' şeklinde yazmak istemiştim yanlış yazmışım.

Aktif olarak attıgınız hava sogutucuyu kullanıyorum hocam. i5 12400F işlemcim hiç ısınmıyor rahatlıkla alabilirsiniz.

Aktif olarak attıgınız hava sogutucuyu kullanıyorum hocam. i5 12400F işlemcim hiç ısınmıyor rahatlıkla alabilirsiniz.

Hocam iyi oldugunu biliyorum 800 TL farkla almaya değer mi 240mm sıvı soğutma onu merak ettim.

görsellik önemli derseniz sıvı, para önemli derseniz hava soğutmayı alın.
ikisi de işinizi görür, soğutma anlamında sorun çıkarmaz.

Bu kadar öneriden sonra bende 3600X'e soğutma alacağım. Burst assassin modelini alacağım mesela.
Kasa masanın altında duruyor, işi görmesi önemli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…