R5 5600 için Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB alınır mı?

Önerdiğiniz modele baktım gayet iyi yorumları var. Bu önerdiğiniz model Thermalright Peerless Assassin 120 SEdan daha mı iyidir?
Ayrıca ben Adana'da oturuyorum gerçekten kaliteli bir soğutma almak istiyorum o yüzden biraz fazla araştırıyorum.

100 TL daha ucuz argbsiz.

@sansTR bu arada anakart modeliniz nedir? Eğer ARGB portunuz yok ise ARGB kullanamazsınız dönüştürücü gerekir.

Hocam, kardeşim RGB'li seviyor o yüzden alıyorum ve anakart modelim ASUS ROG STRIX B550e Gaming modeli üst seviye bir ATX anakart.

Hocam RGB olmayanı var kisisel secim ama bence RGB'ye gerek yok ve daha ucuzdu sanirim.

Alamadım ki. Testlerine bakarsınız. Ben Phantom Spirit 120 SE alacağım.

Sizin işlemciniz nedir?

Evet biraz daha iyi hatta direkt söylememi isterseniz farklarını 2 fazla bakır boruya sahip.

Phantom Spirit 120 SE RGB alın o zaman. i5 12400F kullanıyorum R5 5600X muadili bir işlemci. Malum sıcaklardan dolayı 86-100 dereleri görür oldum (Battlefield 5 ve NFS Heat oyunlarında). Genel olarak bu sıcaklarda 82-85 derece civarı saydığım 2 oyun haricinde. Normal şartlarda işlemci max 86 derece normal genel olarak 76-78 dereceydi. Phantom Spirit alınca kafam rahatlayacak, PC resmen jet motoruna dönüyor.

Hocam bende BF1 ve RDR2 gibi oyunlar oynuyorum. Phantom Spirit 120 SE ve Thermalright Peerless Assassin 120 SE arasında kaldım. Ne yalan söyleyeyim Phantom Spirit 120 SE daha sıcak çalışıyor gibi geldi.

Hocam bende BF1 ve RDR2 gibi oyunlar oynuyorum. Phantom Spirit 120 SE ve Thermalright Peerless Assassin 120 SE arasında kaldım. Ne yalan söyleyeyim Phantom Spirit 120 SE daha sıcak çalışıyor gibi geldi.
Phantom Spirit daha serin çalıştırır.

Dostum gibi geldi ne demek? Konudaki arkadaslarinda biraz bilgi eksikligi oldugundan tam anlatamamislar sanirim. Neyse.
Gibi geldi demekle olmaz.
Phantom Spirit 2-3 derece daha soğuk tutar ve çok daha sessiz calisir yuksek devirlerde.
Phantom Spirit en iyi tercih olur. Zaten IDCooling urunlerine hiç yorum yapmiyorum hicbiri fiyatini hak etmiyor.
Phantom Spirit al geç. Şüphen olmasın. 3-4K verip alacagın Noctua NH-D15 gibi modellerden hiç farkı yok hatta yeri geldiğinde daha bile iyi.

Hocam Thermalright Peerless Assassin 120 SEnin yorumlarına bakıyorum millet 55-60 küsurü geçmedi diyor. Phantom Spirit 120 SEnin yorumlarına bakıyorum 65-75 dereceyi geçmedi diyor o bakımdan kararsız kaldım.

Hocam Thermalright Peerless Assassin 120 SEnin yorumlarına bakıyorum millet 55-60 küsurü geçmedi diyor. Phantom Spirit 120 SEnin yorumlarına bakıyorum 65-75 dereceyi geçmedi diyor o bakımdan kararsız kaldım.
Dostum kararsız kalmanı gerektirecek bir şey yok.
Phantomu kullanan arkadaş kalitesiz, hava akısı berbat ve icinden cikan macun yerine dandik rampage 1.1w/mk bir macun bile kullanmis olabilir. Ne şartlar altında o yorumu yaptiklarini bilmiyorsunuz ki?
Hangi oyunda? Hangi testte? Ne koşullar altında? Bunlarin cevabi olmadan karsilastirirsaniz bir karsilastirma olmaz.
Phantom'un daha iyi olduğunu daha nasil anlatabilirim bilmiyorum. Arada fiyat farkı da olmayınca inanmak istemiyorsunuz sanırım. Ne yapalım kitaba el basıp yemin edecek değiliz ya. Umarım inandırabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…