yigitozdks
Decapat
Daha fazla
İkisi arasındayım şu anda xigmateki alacaksam vatana gidip direk taktırıcam diğerini sipariş vericem ama arasındaki performans farkı önemliPBO enable ise 4.45 ghz de çalışır, ama tüm çekirdekler değil.
Bu arada gelbura güvenilir sitedir SE 214 RGB olanı da indirime girmiş.
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Pek anlamıyorum 72 derece iyi mi benim standart ta ben kaç derece görürümKışın test yapmıştım, 4.4 ghz de stok soğutucu Prime95 testinde 1 dakika da 95 derece oluyordu, W1266 taktım, 72 derecede tutuyordu, kıyaslamayı böyle yapabilirsiniz.
İkisi arasındayım şu anda Xigmatek'i alacaksam vatana gidip direk taktıracağım diğerini sipariş vereceğim ama arasındaki performans farkı önemli
Pek anlamıyorum 72 derece iyi mi benim standart ta ben kaç derece görürüm
Az bişey de olsa w166 iyise onu tercih edilen çünkü vatan bilgisayardan alacağım onu eldenPrime95'e stok fan dayanamaz.
Aralarında fiyat farkı kadar performans farkı olmaz, ben W166 kullanıyorum iyi soğutucu ama yerinizde olsam SE214 alırım 500 TL fark var.
Prime95'e stok fan dayanamaz.
Aralarında fiyat farkı kadar performans farkı olmaz, ben W166 kullanıyorum iyi soğutucu ama yerinizde olsam SE214 alırım 500 TL fark var.
Az bir şey de olsa W166 iyise onu tercih edilen çünkü Vatan Bilgisayar'dan alacağım onu elden
Edicem*
Hocam bir de şeydeyim ben 400 500 fazla olsun mağazadan alayım
214 de 4 ısı borusu var W1266 da 6 ısı borusu var, performans farklı illaki olacaktır.
Bir de W1266'nın içinde 2. fanı takmak için aparat da çıkıyor.
2. Fanı rampage taksam olur mu 190tl fark yaratır mı214 de 4 ısı borusu var W1266 da 6 ısı borusu var, performans farklı illaki olacaktır.
Bir de W1266'nın içinde 2. fanı takmak için aparat da çıkıyor.
O zaman ileriye dönük iyiymiş ben öyle yapayım teşekkür ederim
2. Fanı Rampage taksam olur mu 190TL fark yaratır mı?
Teşekkür ederim yardım için2 fan bariz fark yaratmıyor Max 2 derece, kendi fanı çok güçlü zaten.
Hocam merhaba Wp 1266 yı aldım 2. Fan olarakta ZALMAN ZM-RFD120A 1x120mm ARGB FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'daPBO enable ise 4.45 ghz de çalışır, ama tüm çekirdekler değil.
Bu arada gelbura güvenilir sitedir SE 214 RGB olanı da indirime girmiş.
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT RGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu (Random Spectrum Lighting) uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Ve hocam ilk takıp çalıştırdılar işlemciden duman geldi kapattı hemen PC yi sonra çok sıktık sanırım dedi PC açılıyor ama şu an oynuyorum tekrar taktı olduTeşekkür ederim yardım için
Hocam merhaba Wp 1266 yı aldım 2. Fan olarakta ZALMAN ZM-RFD120A 1x120mm ARGB FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bunu taktırdım ama öne taktılar bunu bir şey farkeder mi
İşlemciye zarar gelmiş midirTeşekkür ederim yardım için
Hocam merhaba Wp 1266 yı aldım 2. Fan olarakta ZALMAN ZM-RFD120A 1x120mm ARGB FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bunu taktırdım ama öne taktılar bunu bir şey farkeder mi
Ve hocam ilk takıp çalıştırdılar işlemciden duman geldi kapattı hemen PC yi sonra çok sıktık sanırım dedi PC açılıyor ama şu an oynuyorum tekrar taktı oldu
Şu an valorant 68 gördü en fazlaÇok fark etmez, nasıl sıcaklıklar?
Duman mı çıktı? İnşallah zarar gelmemiştir.
60 68 arasıŞu an valorant 68 gördü en fazla
Duman çıktı ilk taktığında işte çıkartıp tekrar taktı zarar görmedi görse ekran gelmezdi dediŞu an valorant 68 gördü en fazla
60 68 arası
70 dereceyi gördü şimdi fazla değil miŞu an valorant 68 gördü en fazla
60 68 arası
Duman çıktı ilk taktığında işte çıkartıp tekrar taktı zarar görmedi görse ekran gelmezdi dedi