R5 5600 için Xigmatek Windpower 1266 yeterli mi?

İkisi arasındayım şu anda xigmateki alacaksam vatana gidip direk taktırıcam diğerini sipariş vericem ama arasındaki performans farkı önemli

Kışın test yapmıştım, 4.4 ghz de stok soğutucu Prime95 testinde 1 dakika da 95 derece oluyordu, W1266 taktım, 72 derecede tutuyordu, kıyaslamayı böyle yapabilirsiniz.
Pek anlamıyorum 72 derece iyi mi benim standart ta ben kaç derece görürüm

Prime95'e stok fan dayanamaz.

Aralarında fiyat farkı kadar performans farkı olmaz, ben W166 kullanıyorum iyi soğutucu ama yerinizde olsam SE214 alırım 500 TL fark var.

Aralarında fiyat farkı kadar performans farkı olmaz, ben W166 kullanıyorum iyi soğutucu ama yerinizde olsam SE214 alırım 500 TL fark var.
Az bişey de olsa w166 iyise onu tercih edilen çünkü vatan bilgisayardan alacağım onu elden

Edicem*

Hocam bir de şeydeyim ben 400 500 fazla olsun mağazadan alayım

Son düzenleme:
Az bir şey de olsa W166 iyise onu tercih edilen çünkü Vatan Bilgisayar'dan alacağım onu elden

Edicem*

Hocam bir de şeydeyim ben 400 500 fazla olsun mağazadan alayım

214 de 4 ısı borusu var W1266 da 6 ısı borusu var, performans farklı illaki olacaktır.

Bir de W1266'nın içinde 2. fanı takmak için aparat da çıkıyor.

Son düzenleme:
214 de 4 ısı borusu var W1266 da 6 ısı borusu var, performans farklı illaki olacaktır.

O zaman ileriye dönük iyiymiş ben öyle yapayım teşekkür ederim

2. Fanı rampage taksam olur mu 190tl fark yaratır mı

Son düzenleme:
2 fan bariz fark yaratmıyor Max 2 derece, kendi fanı çok güçlü zaten.
Teşekkür ederim yardım için

Hocam merhaba Wp 1266 yı aldım 2. Fan olarakta ZALMAN ZM-RFD120A 1x120mm ARGB FAN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bunu taktırdım ama öne taktılar bunu bir şey farkeder mi

Ve hocam ilk takıp çalıştırdılar işlemciden duman geldi kapattı hemen PC yi sonra çok sıktık sanırım dedi PC açılıyor ama şu an oynuyorum tekrar taktı oldu

İşlemciye zarar gelmiş midir

Son düzenleme:
Çok fark etmez, nasıl sıcaklıklar?

Duman mı çıktı? İnşallah zarar gelmemiştir.
Şu an valorant 68 gördü en fazla

60 68 arası

60 68 arası
Duman çıktı ilk taktığında işte çıkartıp tekrar taktı zarar görmedi görse ekran gelmezdi dedi

60 68 arası

Duman çıktı ilk taktığında işte çıkartıp tekrar taktı zarar görmedi görse ekran gelmezdi dedi
70 dereceyi gördü şimdi fazla değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…