Using this Powerful FPS and Bottleneck Calculator (in over 80 games), check your pc buildand get detailed performance analysis in terms of specifications, overclocking, gaming, bottlenecks, streaming, and video editing benchmarks.
@Socxre Saçma sapan siteler atmayın. O tür siteler yanlış bilgi veriyor. GTX 970 ile R5 5600 darboğazın ''d''sini yapmaz. İnsanları bu tür sitelere yönlendirmeyin.
R5 5500 ile RX 6600 kullanıyorum, 1 gram darboğaz yok. Sizin bu attığınız çöp site %20 darboğaz yapar olarak gösteriyor. Kullanmayın bu tür saçma sapan siteleri!
Arkadaşlar, niye yanlış bilgi veriyorsunuz? Darboğaz, işlemcinin ekran kartını besleyememesinden kaynaklanır. İyi işlemciye kötü ekran kartı takınca darboğaz yapmaz. Kötü (Besleyemeyecek) işlemciye iyi ekran kartı takarsanız yapar. Darboğazı Unlost'tan falan mı öğreniyorsunuz anlayamadım gitti.
Arkadaşlar, niye yanlış bilgi veriyorsunuz? Darboğaz, işlemcinin ekran kartını besleyememesinden kaynaklanır. İyi işlemciye kötü ekran kartı takınca darboğaz yapmaz. Kötü (besleyemeyecek) işlemciye iyi ekran kartı takarsanız yapar. Darboğazı Unlost'tan falan mı öğreniyorsunuz anlayamadım gitti.
Ben herhangi bir yanlış bilgi verdiğimi düşünmüyorum. Buradan bakabileceğini söyledim benimkisini gayete doğal bir şekilde gösteriyor. Herkes kendini üstat sanmasın