R5 5600 ile RTX4060 olan sistem alınır mı?

Abi buradaki Monitör iyi gibi de ama oyun için TN panel Monitör öneriyorlar

Hocam Full ekipman için mi sadece PC için
Sadece PC ve Monitör için kulaklık falan var bende

Abi buradaki Monitör iyi gibi de ama oyun için TN panel Monitör öneriyorlar

Sadece PC ve Monitör için kulaklık falan var bende

Hocam o boş bir safsata TN panel kullanılmaz tabii sabah akşam Valorant, CS2 oynamıyorsanız yazdığınıza göre RDR 2 Elden Ring filan oynayacaksınız TN panel ile o oyunlar sarmaz en mantıklı seçim IPS'dir.

Hocam o boş bir safsata TN panel kullanılmaz tabii sabah akşam Valorant, CS2 oynamıyorsanız yazdığınıza göre RDR 2 Elden Ring filan oynayacaksınız TN panel ile o oyunlar sarmaz en mantıklı seçim IPS'dir.
Peki ikisi arasında fps farkı falan oluyor mu çoğunlukla valorant oynuyorum rdr2yi falan arkadaşım aktif oldukça oynuyorum

Peki ikisi arasında FPS farkı falan oluyor mu çoğunlukla Valorant oynuyorum RDR2'yi falan arkadaşım aktif oldukça oynuyorum

Hayır monitör ile FPS'in alakası yok, TN paneli e sporcular kullanır yüksek yenileme hızı olduğu için 540 Hz filan bunlar genel kullanıcıya göre değil genel kullanım için IPS en iyisidir.

Hayır monitör ile FPS'in alakası yok, TN paneli e sporcular kullanır yüksek yenileme hızı olduğu için 540 Hz filan bunlar genel kullanıcıya göre değil genel kullanım için IPS en iyisidir.

Peki sizin bu önerdiğiniz sistem ile monitör Valorant'ta yüksek FPS verir mi?

Hocam gecenin bu saatinde çok yordum ama son bir sorum daha var sıvı soğutma ve PSU ne olacak bazıları önemli demiş de

Hocam gecenin bu saatinde çok yordum ama son bir sorum daha var sıvı soğutma ve PSU ne olacak bazıları önemli demiş de

Sistemin PSU'su yeterli değiştirmeye gerek yok, sıvı soğutma içinde yeni konu açın bilgili kişiler öneride bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…