therjmnt
Hectopat
Daha fazla
Selamlar ve herkese iyi sosyaller,
Gigabyte B450M-S2H anakartım senelerin de verdiği emektarlıkla yolun sonuna doğru geldiğini düşünüyorum. Ancak henüz DDR5 sisteme geçme taraftarı olmadığım için (en azından 4-5 sene) mevcut düzende DDR4 de kalmak istiyorum. Bu sebeple bir anakart arayışındayım.
İşlemcim R5 5600 ve dört slot ra. M takabileceğim, bununla beraber çift M.2 SSD takabileceğim gerçekten iyi bir anakart arayışındayım. Hatta alacağım anakartta eğer işlemci yetersiz kalır diye düşünülürse bile işlemci değişimine hazırım ve tüm önerilerinize açığım.
Belirttiğim gibi DDR5'e geçiş henüz düşünmüyorum. Bu sebeple;
İ
-İyi bir anakarr (DDR4'e göre en yüksek değerleri verebilen)
-Yüksek değerlerde olan 4x16 GB RAM.
-Gerekli olduğunu düşünüyor iseniz AMD veya Intel de olacak şekilde işlemci.
Önerilerinizi bekliyorum.
Sevgiyle kalın, saygılar.
Gigabyte B450M-S2H anakartım senelerin de verdiği emektarlıkla yolun sonuna doğru geldiğini düşünüyorum. Ancak henüz DDR5 sisteme geçme taraftarı olmadığım için (en azından 4-5 sene) mevcut düzende DDR4 de kalmak istiyorum. Bu sebeple bir anakart arayışındayım.
İşlemcim R5 5600 ve dört slot ra. M takabileceğim, bununla beraber çift M.2 SSD takabileceğim gerçekten iyi bir anakart arayışındayım. Hatta alacağım anakartta eğer işlemci yetersiz kalır diye düşünülürse bile işlemci değişimine hazırım ve tüm önerilerinize açığım.
Belirttiğim gibi DDR5'e geçiş henüz düşünmüyorum. Bu sebeple;
İ
-İyi bir anakarr (DDR4'e göre en yüksek değerleri verebilen)
-Yüksek değerlerde olan 4x16 GB RAM.
-Gerekli olduğunu düşünüyor iseniz AMD veya Intel de olacak şekilde işlemci.
Önerilerinizi bekliyorum.
Sevgiyle kalın, saygılar.