HayaletSürücü Kilopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 679 Çözümler 10 22 Eylül 2023 #1 Biraz önce sistem yapılandırmasından 12ydi 4E çektim şimdi geri düzeltmek istedim ancak 4E kadar çıkıyor nasıl düzelteceğim?
Biraz önce sistem yapılandırmasından 12ydi 4E çektim şimdi geri düzeltmek istedim ancak 4E kadar çıkıyor nasıl düzelteceğim?
Çözüm Jobs 22 Eylül 2023 HayaletSürücü dedi: Biraz önce sistem yapılandırmasından 12ydi 4E çektim şimdi geri düzeltmek istedim ancak 4E kadar çıkıyor nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Direkt çekirdek sınırlaması ile ilgili olan ayarını kapatın. Kendisi işlemci sayısı diye geçer ayarda.
HayaletSürücü dedi: Biraz önce sistem yapılandırmasından 12ydi 4E çektim şimdi geri düzeltmek istedim ancak 4E kadar çıkıyor nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Direkt çekirdek sınırlaması ile ilgili olan ayarını kapatın. Kendisi işlemci sayısı diye geçer ayarda.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #2 HayaletSürücü dedi: Biraz önce sistem yapılandırmasından 12ydi 4E çektim şimdi geri düzeltmek istedim ancak 4E kadar çıkıyor nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Direkt çekirdek sınırlaması ile ilgili olan ayarını kapatın. Kendisi işlemci sayısı diye geçer ayarda. Artı 0 Eksi Çözüm
HayaletSürücü dedi: Biraz önce sistem yapılandırmasından 12ydi 4E çektim şimdi geri düzeltmek istedim ancak 4E kadar çıkıyor nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Direkt çekirdek sınırlaması ile ilgili olan ayarını kapatın. Kendisi işlemci sayısı diye geçer ayarda.
KS KS HayaletSürücü Kilopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 679 Çözümler 10 22 Eylül 2023 #3 Jobs dedi: Direkt çekirdek sınırlaması ile ilgili olan ayarını kapatın. Kendisi işlemci sayısı diye geçer ayarda. Genişletmek için tıkla... Evet o ayardayım ancak Max 4E kadar çıkıyor 4'ten sonrası yoktur. Artı 0 Eksi
Jobs dedi: Direkt çekirdek sınırlaması ile ilgili olan ayarını kapatın. Kendisi işlemci sayısı diye geçer ayarda. Genişletmek için tıkla... Evet o ayardayım ancak Max 4E kadar çıkıyor 4'ten sonrası yoktur.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Eylül 2023 #4 Yeniden başlattınız mı sistemi? O ayarı direkt kapatın seçeneklerine bakmadan. Artı 0 Eksi
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 22 Eylül 2023 #5 Neden uğraşırsınız ki forumda bayağı bir uyarı vardı. Artı 0 Eksi
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.679 Çözümler 23 22 Eylül 2023 #6 Çekirdekler yanmış geçmiş olsun 4 ile devam Artı 1 Eksi
KS KS HayaletSürücü Kilopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 679 Çözümler 10 22 Eylül 2023 #7 Tamamdır böyle yapınca sorun düzeldi teşekkürler konu çözüldü olarak işaretlenebilir. Jobs dedi: Yeniden başlattınız mı sistemi? O ayarı direkt kapatın seçeneklerine bakma. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Tamamdır böyle yapınca sorun düzeldi teşekkürler konu çözüldü olarak işaretlenebilir. Jobs dedi: Yeniden başlattınız mı sistemi? O ayarı direkt kapatın seçeneklerine bakma. Genişletmek için tıkla...