Prosper Blade Hectopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 464 Çözümler 2 8 Aralık 2023 #1 En düşük işlemci durumu ve en yüksek işlemci durumu kaç olmalı? İşlemcim Max GHz'de çalışıyor her zaman. İkisi de 100. Bende R5 5600 işlemci ve RTX 4060 Ti ekran kartı var.
En düşük işlemci durumu ve en yüksek işlemci durumu kaç olmalı? İşlemcim Max GHz'de çalışıyor her zaman. İkisi de 100. Bende R5 5600 işlemci ve RTX 4060 Ti ekran kartı var.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 8 Aralık 2023 #2 Eğer elektrik tüketimi ve PSU yetmemesi gibi bir derdiniz yoksa aynı şekilde kalabilir, en azından tam performans için. Artı 0 Eksi
Eğer elektrik tüketimi ve PSU yetmemesi gibi bir derdiniz yoksa aynı şekilde kalabilir, en azından tam performans için.
KS KS Prosper Blade Hectopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 464 Çözümler 2 8 Aralık 2023 #3 Reavenn dedi: Eğer elektrik tüketimi ve PSU yetmemesi gibi bir derdiniz yoksa aynı şekilde kalabilir, en azından tam performans için. Genişletmek için tıkla... Bu durumda olması işlemcim boştayken bile en yüksek hızda çalışması saçma geldi bana. Artı 0 Eksi
Reavenn dedi: Eğer elektrik tüketimi ve PSU yetmemesi gibi bir derdiniz yoksa aynı şekilde kalabilir, en azından tam performans için. Genişletmek için tıkla... Bu durumda olması işlemcim boştayken bile en yüksek hızda çalışması saçma geldi bana.
Reavenn Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2016 Mesajlar 3.280 Çözümler 6 Yer İzmit 8 Aralık 2023 #4 Prosper Blade dedi: Bu durumda olması işlemcim boştayken bile en yüksek hızda çalışması saçma geldi bana. Genişletmek için tıkla... Yükte ve boşta çektiği enerji aynı değil ki, sorun olmaz merak etmeyin. Artı 0 Eksi
Prosper Blade dedi: Bu durumda olması işlemcim boştayken bile en yüksek hızda çalışması saçma geldi bana. Genişletmek için tıkla... Yükte ve boşta çektiği enerji aynı değil ki, sorun olmaz merak etmeyin.
KS KS Prosper Blade Hectopat Katılım 25 Eylül 2019 Mesajlar 464 Çözümler 2 8 Aralık 2023 #5 Reavenn dedi: Yükte ve boşta çektiği enerji aynı değil ki, sorun olmaz merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... En düşük işlemci durumuda 100'de ama. Artı 0 Eksi
Reavenn dedi: Yükte ve boşta çektiği enerji aynı değil ki, sorun olmaz merak etmeyin. Genişletmek için tıkla... En düşük işlemci durumuda 100'de ama.