R5 5600 işlemci için 16 GB DDR4 RAM yeterli mi?

Arkadaşlar R5 5600 aldım ama aldıktan sonra oyunlarda hafif droplar başladı. M.2 SSD aldım geçmedi. Sıcaklık değerlerini kontrol ettim gayet iyi durumdalar 70 derece civarı. En son RAM kaldı bir bakabilir misiniz? RAM özelliklerim yeterli mi? Eski işlemcim R5 2600 idi ama bunda öyle sorunlar olmuyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu takılmaların sebebi ne olabilir acaba onu çözemedim. RAM kaldı zaten şu an tek şüpheli

Hocam kullandığınız RAM'in linkini alabilir miyim? Her oyunda mı drop sorunları yaşıyorsunuz?

Bu takılmaların sebebi ne olabilir acaba onu çözemedim. Ram kaldı zaten şu an tek şüpheli
Anlık olarak acaba Ram ya da CPU %100 mu oluyor. Windows kmsli mi? Vs virüs taraması yaptınız mı yani birçok faktör etkili olabilir.

Hocam kullandığınız RAM'in linkini alabilir miyim? Her oyunda mı drop sorunları yaşıyorsunuz?
Evet her oyunda

Anlık olarak acaba Ram ya da CPU %100 mu oluyor. Windows kmsli mi? Vs virüs taraması yaptınız mı yani birçok faktör etkili olabilir.
Cpu gözlemlediğim kadarıyla %100'e yakın oluyor ve droplar başlıyor.

GSKILL 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, 8GB (1x8GB) RipjawsV DDR4 Single Ram en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Buyrun ram linki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…