R5 5600 işlemci için soğutucu önerisi

theP4L4

Picopat
Daha fazla  
MSI MAG Pano 110r pz temperli cam 3x120mm 1x120mm ARGB fan ATX panoramik Gaming bilgisayar kasası aldım. İşlemci AMD 5 5600 işlemcide stok fan takılı. İşlemci için soğutucu tavsiyesi bekliyorum. Sistem ekseriyetle MSI marka. Şimdiden teşekkürler

Thermaltake Phantom Spirit 120 se var bende. İşlemci aynı ve buz gibi 51-55 arasi şu an Assetto Corsa. Anakarttan AMD PBO ayari yapinca daha da düşüyor. Hatta yanlış gösterdiginden şüpheleniyordum ohw nin

Son düzenleme:
Thermaltake Phantom Spirit 120 se var bende. İşlemci aynı ve buz gibi 51-55 arasi şu an Assetto Corsa. Anakarttan AMD PBO ayari yapinca daha da düşüyor. Hatta yanlış gösterdiginden şüpheleniyordum ohw nin
ya kasanın içi toplu dursun diye sıvı sogutucu alasım varda. bunlar cok kaba duruyor diye ne dersiniz?

Bu modelde iki yandan fan olması hava akışına zarar vermez mi? Bende tek fanlı 5 borulu olanı var merak ettim. https://www.akakce.com/islemci-sogu...ht-assassin-king-120-se-fiyati,340245823.html

ya kasanın içi toplu dursun diye sıvı sogutucu alasım varda. bunlar cok kaba duruyor diye ne dersiniz?
Bütçe varsa tabiki alınabilir, kim güzel görünsün istemez ki. Yukardaki linkteki modelde kasa içinde şöyle duruyor rahatsız eder mi sizi?

Bu modelde iki yandan fan olması hava akışına zarar vermez mi? Bende tek fanlı 5 borulu olanı var merak ettim.

Vermez. Fan yönleri aynı. Daha sessiz ve birkaç derece daha serin çalışır. Kasanın önünden egzoza doğru hava verecek şekilde olacak.

Ya kasanın içi toplu dursun diye sıvı sogutucu alasım var da. Bunlar cok kaba duruyor diye ne dersiniz?

Ucuz sıvı soğutmalar yaramaz. Hava soğutma al geç yıllarca kullanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…