muzosoft Picopat Katılım 8 Nisan 2025 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 25 Nisan 2025 #1 RAM 16 Ekran kartı 1050 ti İşlemci 5 5600 Acil termal macun alacağım en yakın Vatan'da bunu buldum alınır mı? Tavsiyesi olan link bırakırsa sevinirim. (önceden MX4 kullanıyordum) Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2025
Acil termal macun alacağım en yakın Vatan'da bunu buldum alınır mı? Tavsiyesi olan link bırakırsa sevinirim. (önceden MX4 kullanıyordum)
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.463 Çözümler 52 25 Nisan 2025 #2 muzosoft dedi: Acil termal macun alacağım en yakın Vatan'da bunu buldum alınır mı? Tavsiyesi olan link bırakırsa sevinirim. (önceden MX4 kullanıyordum) Genişletmek için tıkla... MX 6 veya Thermal Grizzly falan yok mu?
muzosoft dedi: Acil termal macun alacağım en yakın Vatan'da bunu buldum alınır mı? Tavsiyesi olan link bırakırsa sevinirim. (önceden MX4 kullanıyordum) Genişletmek için tıkla... MX 6 veya Thermal Grizzly falan yok mu?
PwPDaRk Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 426 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #3 muzosoft dedi: Acil termal macun alacağım en yakın Vatan'da bunu buldum alınır mı? Tavsiyesi olan link bırakırsa sevinirim. (önceden MX4 kullanıyordum) Genişletmek için tıkla... MX6 kesinlikle alınır süper bir termal macun.
muzosoft dedi: Acil termal macun alacağım en yakın Vatan'da bunu buldum alınır mı? Tavsiyesi olan link bırakırsa sevinirim. (önceden MX4 kullanıyordum) Genişletmek için tıkla... MX6 kesinlikle alınır süper bir termal macun.
Somethinginthe_way Centipat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2025 #4 PwPDaRk dedi: MX6 kesinlikle alınır süper bir termal macun. Genişletmek için tıkla... altına imzamı atarım
PwPDaRk dedi: MX6 kesinlikle alınır süper bir termal macun. Genişletmek için tıkla... altına imzamı atarım
MelihGkk Hectopat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 1.443 Çözümler 2 25 Nisan 2025 #5 Yeni sürdüm mx6 denedim. Gayet iyi. Mx4 sürmüştüm daha önceden. Olsa olsa 2 4 derece fark var