B Braveheart_34 Femtopat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #11 Arkadaşlar bide benim amacım öyle çok soğuk olmasın diğil amacım stock fandan daha iyi bir şey olması Schwerer Gustav dedi: Kasanın modeli nedir? Ramlerin bir de. Genişletmek için tıkla... Arkadaş beleşe vermişti hatırlayamıyorum ama gamepower marka galiba ramlerde markası kingston o kadarını hatırlayabiliyorum kusura bakmayın Schwerer Gustav dedi: Kasanın modeli nedir? Ramlerin bir de. Genişletmek için tıkla... Arkadaş beleşe vermişti hatırlayamıyorum ama gamepower marka galiba ramlerde markası kingston o kadarını hatırlayabiliyorum kusura bakmayın
Arkadaşlar bide benim amacım öyle çok soğuk olmasın diğil amacım stock fandan daha iyi bir şey olması Schwerer Gustav dedi: Kasanın modeli nedir? Ramlerin bir de. Genişletmek için tıkla... Arkadaş beleşe vermişti hatırlayamıyorum ama gamepower marka galiba ramlerde markası kingston o kadarını hatırlayabiliyorum kusura bakmayın Schwerer Gustav dedi: Kasanın modeli nedir? Ramlerin bir de. Genişletmek için tıkla... Arkadaş beleşe vermişti hatırlayamıyorum ama gamepower marka galiba ramlerde markası kingston o kadarını hatırlayabiliyorum kusura bakmayın
Charmander00 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: Ryzen 5 5600 Ekran Kartı: RX 6900 XT Cinsiyet Erkek 30 Mart 2024 #12 Braveheart_34 dedi: Stock fana göre iyi mi? 2000TL bütçe ile sıvı soğutma ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Kral boşuna sıvı soğutma alma bu işlemciye, ilk attığım mesaja bak oradaka örnek verdiğim soğutucu vs sıvı soğutucu bak internetten.
Braveheart_34 dedi: Stock fana göre iyi mi? 2000TL bütçe ile sıvı soğutma ne alabilirim? Genişletmek için tıkla... Kral boşuna sıvı soğutma alma bu işlemciye, ilk attığım mesaja bak oradaka örnek verdiğim soğutucu vs sıvı soğutucu bak internetten.
B Braveheart_34 Femtopat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2024 #13 Charmander00 dedi: Kral boşuna sıvı soğutma alma bu işlemciye, ilk attığım mesaja bak oradaka örnek verdiğim soğutucu vs sıvı soğutucu bak internetten. Genişletmek için tıkla... Dostum sıvı soğutma istiyorum nedeni hava soğutucular çok büyük o yüzden
Charmander00 dedi: Kral boşuna sıvı soğutma alma bu işlemciye, ilk attığım mesaja bak oradaka örnek verdiğim soğutucu vs sıvı soğutucu bak internetten. Genişletmek için tıkla... Dostum sıvı soğutma istiyorum nedeni hava soğutucular çok büyük o yüzden