Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 13 Ağustos 2025 #11 Damon Salvatore dedi: Tek çekirdekte 580, çok çekirdekte 4700 üstü iyidir. Yukarıdaki menüden "bench" kısmına tıklayıp "bench CPU" tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Nereden hocam göremedim ama. Damon Salvatore dedi: Tek çekirdekte 580, çok çekirdekte 4700 üstü iyidir. Yukarıdaki menüden "bench" kısmına tıklayıp "bench CPU" tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Şu iki kısım mı?
Damon Salvatore dedi: Tek çekirdekte 580, çok çekirdekte 4700 üstü iyidir. Yukarıdaki menüden "bench" kısmına tıklayıp "bench CPU" tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Nereden hocam göremedim ama. Damon Salvatore dedi: Tek çekirdekte 580, çok çekirdekte 4700 üstü iyidir. Yukarıdaki menüden "bench" kısmına tıklayıp "bench CPU" tuşuna basın. Genişletmek için tıkla... Şu iki kısım mı?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.560 Makaleler 4 Çözümler 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #12 Hocam CPU-Z'den bahsediyorsunuz sandım. Cinebench'te o ikisini de ayrı ayrı yapın. 10 dakika sürecek ikisi de.
Hocam CPU-Z'den bahsediyorsunuz sandım. Cinebench'te o ikisini de ayrı ayrı yapın. 10 dakika sürecek ikisi de.
Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 13 Ağustos 2025 #13 Damon Salvatore dedi: Hocam CPU-Z'den bahsediyorsunuz sandım. Cinebench'te o ikisini de ayrı ayrı yapın. 10 dakika sürecek ikisi de. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ikisini de test edip bilgileri buraya atacağım.
Damon Salvatore dedi: Hocam CPU-Z'den bahsediyorsunuz sandım. Cinebench'te o ikisini de ayrı ayrı yapın. 10 dakika sürecek ikisi de. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ikisini de test edip bilgileri buraya atacağım.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.560 Makaleler 4 Çözümler 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2025 #14 Geliyoruminceince dedi: Eki Görüntüle 2555480 Nereden hocam göremedim ama. Eki Görüntüle 2555481 Şu iki kısım mı? Genişletmek için tıkla... 2 Core 4 thread yazıyor hocam. Acaba yakın zamanda aşağıdaki menüden performans arttırmak için işlemcinin çekirdeklerini değiştirdiniz mi?
Geliyoruminceince dedi: Eki Görüntüle 2555480 Nereden hocam göremedim ama. Eki Görüntüle 2555481 Şu iki kısım mı? Genişletmek için tıkla... 2 Core 4 thread yazıyor hocam. Acaba yakın zamanda aşağıdaki menüden performans arttırmak için işlemcinin çekirdeklerini değiştirdiniz mi?
Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 14 Ağustos 2025 #15 Damon Salvatore dedi: 2 Core 4 thread yazıyor hocam. Acaba yakın zamanda aşağıdaki menüden performans arttırmak için işlemcinin çekirdeklerini değiştirdiniz mi? Eki Görüntüle 2555482 Genişletmek için tıkla... Hocam çekirdek sayısı onu kapayınca düzeldi Allah sizden razı olsun. Damon Salvatore dedi: 2 Core 4 thread yazıyor hocam. Acaba yakın zamanda aşağıdaki menüden performans arttırmak için işlemcinin çekirdeklerini değiştirdiniz mi? Eki Görüntüle 2555482 Genişletmek için tıkla... Şimdi yapayım mı testi ben? Dosya Ekleri 1755118770025.png 15,7 KB · Görüntüleme: 14 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2025
Damon Salvatore dedi: 2 Core 4 thread yazıyor hocam. Acaba yakın zamanda aşağıdaki menüden performans arttırmak için işlemcinin çekirdeklerini değiştirdiniz mi? Eki Görüntüle 2555482 Genişletmek için tıkla... Hocam çekirdek sayısı onu kapayınca düzeldi Allah sizden razı olsun. Damon Salvatore dedi: 2 Core 4 thread yazıyor hocam. Acaba yakın zamanda aşağıdaki menüden performans arttırmak için işlemcinin çekirdeklerini değiştirdiniz mi? Eki Görüntüle 2555482 Genişletmek için tıkla... Şimdi yapayım mı testi ben?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.560 Makaleler 4 Çözümler 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2025 #16 Geliyoruminceince dedi: Hocam çekirdek sayısı onu kapayınca düzeldi Allah sizden razı olsun. Eki Görüntüle 2555501 Şimdi yapayım mı testi ben? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz ama o ayar duzeldiyse performans sorununuz da ortadan kalkmıştır.
Geliyoruminceince dedi: Hocam çekirdek sayısı onu kapayınca düzeldi Allah sizden razı olsun. Eki Görüntüle 2555501 Şimdi yapayım mı testi ben? Genişletmek için tıkla... Yapabilirsiniz ama o ayar duzeldiyse performans sorununuz da ortadan kalkmıştır.
Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 14 Ağustos 2025 #17 Damon Salvatore dedi: Yapabilirsiniz ama o ayar duzeldiyse performans sorununuz da ortadan kalkmıştır. Genişletmek için tıkla... Hocam o sanırım çok ısındığı için mi kendi fanı çok ısıtmıyormuş değişirsen düzelir dediler.
Damon Salvatore dedi: Yapabilirsiniz ama o ayar duzeldiyse performans sorununuz da ortadan kalkmıştır. Genişletmek için tıkla... Hocam o sanırım çok ısındığı için mi kendi fanı çok ısıtmıyormuş değişirsen düzelir dediler.