S Swoull Femtopat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #11 picl zhmey dedi: Bütçen ne? Genişletmek için tıkla... 1.5K bütçem var
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 8 Ağustos 2024 #12 Swoull dedi: 1.5K bütçem var Genişletmek için tıkla... Burst al geç ileride AM5 geçsen de iş görür rahatlikla. Kasana da uyumlu. AK400'den de iyi F/P anlaminda da.
Swoull dedi: 1.5K bütçem var Genişletmek için tıkla... Burst al geç ileride AM5 geçsen de iş görür rahatlikla. Kasana da uyumlu. AK400'den de iyi F/P anlaminda da.
S Swoull Femtopat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #13 pawEn dedi: Burst al geç ileride AM5 geçsen de iş görür rahatlikla. Kasana da uyumlu. AK400'den de iyi F/P anlaminda da. Genişletmek için tıkla... link atsana
pawEn dedi: Burst al geç ileride AM5 geçsen de iş görür rahatlikla. Kasana da uyumlu. AK400'den de iyi F/P anlaminda da. Genişletmek için tıkla... link atsana
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 8 Ağustos 2024 #14 Swoull dedi: link atsana Genişletmek için tıkla... Üslubunuzu düzeltin lütfen. Uşağınız yok burada sonuçta. Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr
Swoull dedi: link atsana Genişletmek için tıkla... Üslubunuzu düzeltin lütfen. Uşağınız yok burada sonuçta. Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr
SqueSs Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 585 8 Ağustos 2024 #15 Evet fiyat olarak biraz daha uygun ama performans olarak fark yok.
S Swoull Femtopat Katılım 13 Haziran 2024 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #16 pawEn dedi: Üslubunuzu düzeltin lütfen. Uşağınız yok burada sonuçta. Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... o anlamda söylememiştim yanlış anlamışsınız özür dilerim link atsana kanka gibi söylemiştim özür dilerim
pawEn dedi: Üslubunuzu düzeltin lütfen. Uşağınız yok burada sonuçta. Thermalright Burst Assassin 120 Hava Soğutucu Hem AMD hem de Intel ana platformlarını destekler. Oyun ve ağır iş yükleri altında CPU’yu serin ve sabit tutar. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... o anlamda söylememiştim yanlış anlamışsınız özür dilerim link atsana kanka gibi söylemiştim özür dilerim