R5 5600 işlemci soğutucu önerisi

oktyjr

Decapat
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaşlar R5 5600 işlemcim var stok fanla kullanıyorum ama sıcaklardan dolayı ve işlemci zaten sıcak çalıştığı için bir şey yapmasam bile 70 dereceleri görüyor oyunlarda 75leri görüyorum. Max 1K bütçem var ve şu kule tipi soğutucuları gözüme kestirdim sizce hangisini alayım?
ATX kasa kullanıyorum.

Arkadaşlar R5 5600 işlemcim var stok fanla kullanıyorum ama sıcaklardan dolayı ve işlemci zaten sıcak çalıştığı için bir şey yapmasam bile 70 dereceleri görüyor oyunlarda 75leri görüyorum. Max 1K bütçem var ve şu kule tipi soğutucuları gözüme kestirdim sizce hangisini alayım?
ATX kasa kullanıyorum.

Ben 5600 de bunu kullanıyorum 4.65 GHz'de PBO+co ile beraber oyunlarda Max 55 dereceleri gördüm.

Aynı sorunu 1 sene boyunca yaşadım. Oyunlarda 92-93-94 derecelerde oynadım. Phantom spirit ve assasin king arasında kalmıştım ve assasin king tercih ettim. Maksimum 67-68 derece görüyor ve yeterli. aslında 95 altında kalmak yeterli ama 80-85in üstüne çıkmazsa problem yok. Tek kule tercihi yeterli olacaktır. Phantom spirit benim aldığım dönemde 1800 TLdi assasin king 1200 liraydı. Phantom spirit bayağı ucuzlamış tek kule ile çok bir fiyat farkı yoksa eğer phantom spirit tercih edebilirsin.

Edit: Assasin X'i sonradan gördüm. Yeterli olacaktır %99.

Arkadaşlar Phantom Spirit'i aldım teşekkür ediyorum.
Hayırlı uğurlu olsun. Çok iyi soğutucu her işlemciyi soğutur, geleceğe yönelik yatırım olmuş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı