R5 5600 işlemci ve RTX 3060 ekran kartının sıcaklığı kaç olmalı?

metemel

Hectopat
Selam dostlar, Ryzen 5 5600 işlemcim var, RTX 3060 da ekran kartım var. Valorant'a girip test ettiğimde ekran kartımın sıcaklığının 50-55 arası olduğunu gördüm. İşlemcim ise 84 derecedeydi. Bu değerler normal mi acaba veyahut kaç olunca endişelenmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Ekran kartın normal, işlemcin biraz sıcak. Stok soğutucu kullanıyorsun muhtemelen, uygun fiyatlı bir hava soğutucu, işini çözecektir.

Kasan nedir?
Stok soğutucunun ne olduğunu bilmiyorum açıklayabilme imkanınız var mıdır? Kasam ise şu linkteki kasa . Ayrıca bu attığım linkteki kasada sadece yandaki fan var üstteki 2 fan yok. Cevabınız için teşekkürler.

Stok soğutucunun ne olduğunu bilmiyorum açıklayabilme imkanınız var mıdır? Kasam ise şu linkteki kasa . Ayrıca bu attığım linkteki kasada sadece yandaki fan var üstteki 2 fan yok. Cevabınız için teşekkürler.
İşlemcinin yanında gelen soğutucu.
download.jpg

Evet kasaya eğildim baktım bundan var gibi. 84 derece tehlikeli bir sıcaklık mı ? Ve ne yapmam lazım en ekonomik yöntemi söylerseniz sevinirim :D
Max sıcaklık 90 derece olarak gözüküyor, yani işlemci bu sıcaklıklara dayanıklı. Yine de sürekli yüksek sıcaklıklarda kullanılması önerilmiyor.

En iyi seçenek bu. Markasına takılmayın SE224XT adlı bir ürüne başka marka basıp satıyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı