L legiongg Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #11 Hocam eyupensar98 dedi: Tam oturtamamışsınızdır braketi veya hepsini söküp çeyrek olarak sırayla vidaları sıkın 2 tanesini tamamen sıkınca diğerlerini boşa bırakıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çapraz bir şekilde yavaş yavaş sıkarak takabildim çok teşekkür ederim.
Hocam eyupensar98 dedi: Tam oturtamamışsınızdır braketi veya hepsini söküp çeyrek olarak sırayla vidaları sıkın 2 tanesini tamamen sıkınca diğerlerini boşa bırakıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çapraz bir şekilde yavaş yavaş sıkarak takabildim çok teşekkür ederim.
eyupensar98 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2018 Mesajlar 1.590 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekatronik Mühendisi 26 Ocak 2024 #12 legiongg dedi: Hocam. Hocam çapraz bir şekilde yavaş yavaş sıkarak takabildim çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı akşamlar dilerim.
legiongg dedi: Hocam. Hocam çapraz bir şekilde yavaş yavaş sıkarak takabildim çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı akşamlar dilerim.