lama12 Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #1 Fotoğraflarda da görüldüğü üzere puanı az neden acaba? Dosya Ekleri resim_2023-11-25_002958598.png 5,1 KB · Görüntüleme: 58 Screenshot 2023-11-25 002914.png 18,4 KB · Görüntüleme: 51 Son düzenleyen: Moderatör: 25 Kasım 2023
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 25 Kasım 2023 #2 lama12 dedi: Fotoğraflarda da görüldüğü üzere puanı az neden acaba? Genişletmek için tıkla... CPU parking yapıyor büyük ihtimalle, Denetim Masası'ndan güç yönetimi kısımından yüksek performansı seçer misiniz?
lama12 dedi: Fotoğraflarda da görüldüğü üzere puanı az neden acaba? Genişletmek için tıkla... CPU parking yapıyor büyük ihtimalle, Denetim Masası'ndan güç yönetimi kısımından yüksek performansı seçer misiniz?
lama12 Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #3 ZerefDragneel dedi: CPU parking yapıyor büyük ihtimalle, Denetim Masası'ndan güç yönetimi kısımından yüksek performansı seçer misiniz? Genişletmek için tıkla... Yüksek performans ayarında zaten hocam.
ZerefDragneel dedi: CPU parking yapıyor büyük ihtimalle, Denetim Masası'ndan güç yönetimi kısımından yüksek performansı seçer misiniz? Genişletmek için tıkla... Yüksek performans ayarında zaten hocam.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.305 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #4 Test sırasında kaç derece oluyor, arkaplanda her şey kapalı mı ?
lama12 Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #5 totra_proska dedi: Test sırasında kaç derece oluyor, arka planda her şey kapalı mı? Genişletmek için tıkla... CPU'yu stres e sokunca 65 derece falan oluyor.
totra_proska dedi: Test sırasında kaç derece oluyor, arka planda her şey kapalı mı? Genişletmek için tıkla... CPU'yu stres e sokunca 65 derece falan oluyor.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.305 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #6 lama12 dedi: CPU'yu stres e sokunca 65 derece falan oluyor. Genişletmek için tıkla... Bios resetlemeni ya da güncellemeni öneririm yanlışlıkla bir ayarı değiştirdiysen düzelir, aklıma başka bir şey gelmiyor. Arka planda her şey kapalıysa 65 derecede bu puanı vermemesi lazım.
lama12 dedi: CPU'yu stres e sokunca 65 derece falan oluyor. Genişletmek için tıkla... Bios resetlemeni ya da güncellemeni öneririm yanlışlıkla bir ayarı değiştirdiysen düzelir, aklıma başka bir şey gelmiyor. Arka planda her şey kapalıysa 65 derecede bu puanı vermemesi lazım.
lama12 Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #7 totra_proska dedi: BIOS resetlemeni ya da güncellemeni öneririm yanlışlıkla bir ayarı değiştirdiysen düzelir, aklıma başka bir şey gelmiyor. Arka planda her şey kapalıysa 65 derecede bu puanı vermemesi lazım. Genişletmek için tıkla... BIOS'a sadece sanallaştırma açmak için girmiştim acaba sanallaştırma ayarından olabilir mi?
totra_proska dedi: BIOS resetlemeni ya da güncellemeni öneririm yanlışlıkla bir ayarı değiştirdiysen düzelir, aklıma başka bir şey gelmiyor. Arka planda her şey kapalıysa 65 derecede bu puanı vermemesi lazım. Genişletmek için tıkla... BIOS'a sadece sanallaştırma açmak için girmiştim acaba sanallaştırma ayarından olabilir mi?
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.305 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #8 lama12 dedi: BIOS'a sadece sanallaştırma açmak için girmiştim acaba sanallaştırma ayarından olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kapatıp deneyebilirsin, birkaç yerde performans sorunlarına sebep olduğunu okumuştum.
lama12 dedi: BIOS'a sadece sanallaştırma açmak için girmiştim acaba sanallaştırma ayarından olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Kapatıp deneyebilirsin, birkaç yerde performans sorunlarına sebep olduğunu okumuştum.
lama12 Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #9 totra_proska dedi: Kapatıp deneyebilirsin, birkaç yerde performans sorunlarına sebep olduğunu okumuştum. Genişletmek için tıkla... Sanallaştırmayı kapattım BIOS çipini de söküp taktım hocam 100 puan artış yaşadı sadece 3900 4000 arasında geziyor. Acaba 700 puanım nerede.
totra_proska dedi: Kapatıp deneyebilirsin, birkaç yerde performans sorunlarına sebep olduğunu okumuştum. Genişletmek için tıkla... Sanallaştırmayı kapattım BIOS çipini de söküp taktım hocam 100 puan artış yaşadı sadece 3900 4000 arasında geziyor. Acaba 700 puanım nerede.