R5 5600 işlemciye ID-Cooling SE-224-XT alınır mı?

Aslında şu an kullandığınız stok soğutucu bile işinizi görüyor. Bununla 224 arasında 2-3 derece fark olur en fazla. Rahat görür işinizi. Emin olmak için SE214XT yeterli mi diye konu açabilirsiniz.

Hocam teknogenetik güvenilir midir SE214'ü 576TL'ye buldum alayım mı?

Harcıalem'den SE-224-XT Red olanını almıştım, şu an fiyatı 560 ₺. Renk sorun değilse alabilirsiniz. Gelbura ve Harcıalem gibi siteler maalesef 30-40 ₺ arası bir kargo ücreti alıyor tabi o da var.

Beyaz olanı da 560 ₺ civarıydı stokta kalmamış şansınıza.

Aslında şu an kullandığınız stok soğutucu bile işinizi görüyor. Bununla 224 arasında 2-3 derece fark olur en fazla. Rahat görür işinizi. Emin olmak için SE214XT yeterli mi diye konu açabilirsiniz.
Hocam aralarında 5 10 derece fark olur mu çünkü biri 650 TL biri 570

Hocam aralarında 5 10 derece fark olur mu çünkü biri 650 TL biri 570

Yok be. Sıcaklık farkı çok az ama. Fiyat farkı 80 olduğunu bilmiyordum. SE224XT alın kafanız rahat olsun o zaman

Burası güvenilir midir SE214 ile arasında çok fark var mı yani Core Boost performance açarsam çok ısınır mi?

Burası güvenilir midir SE214 ile arasında çok fark var mı yani Core Boost performance açarsam çok ısınır mi?

Hocam 214 olan da 224 olan da güçlü soğutucular. CB zaten kapalı olmaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…