R5 5600 işlemciyle RTX 5070 kullanılır mı?

kular14

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar elımde bu işlemci ile RX6750 XT var fakat hem FPS Boost ıcın olsun hem daha pürüzsüz bir DLSS deneyimi için olsun hem de Ray Tracing teknolojisini kullanabılmek ıcın olsuın (malum AMD kartlar Ray Tracing acınca yok oluyor) bu yuzden RTX5070 almak ıstıyorum ama bütçem anakart ve işlemcıyı yukseltmeye yetmıyor. Sadece ekran kartı almak ıstıyorum. Sızce deger mı yoksa cok bir fark alamaz mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar elımde bu işlemci ile RX6750 XT var fakat hem FPS Boost ıcın olsun hem daha pürüzsüz bir DLSS deneyimi için olsun hem de Ray Tracing teknolojisini kullanabılmek ıcın olsuın (malum AMD kartlar Ray Tracing acınca yok oluyor) bu yuzden RTX5070 almak ıstıyorum ama bütçem anakart ve işlemcıyı yukseltmeye yetmıyor. Sadece ekran kartı almak ıstıyorum. Sızce deger mı yoksa cok bir fark alamaz mıyım?

6750XT kas gücüne sahip bir işlemci zaten ama yeni teknoloji ile fark görürsün 5070 ile.

Bence değmez. Ayrıca eğer 1080p veya 2k gibi bir çözünürlükte oynuyorsanız büyük ihtimalle fark çok çok daha az olucak çünkü işlemciniz yeterli gelmicek büyük ihtimalle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı