hpeksoy Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #11 EkmekarasıSalam dedi: Sıcaklıklar normal. Ama stres testinde sıcaklık fazla gibi geldi. Bir sıkıntı yok hocam zamanla oynadığınız oyunların sıcaklıklarını yazın tam emin olalım. PUBG optimizasyonu kötü bir oyun o yüzden sıcaklık normal geldi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam voltaj yükseltsem bile 4600 üstünde pc kapanıyor üstüne çıkmama izin mi vermiyor yoksa başka yöntemi var mıdır
EkmekarasıSalam dedi: Sıcaklıklar normal. Ama stres testinde sıcaklık fazla gibi geldi. Bir sıkıntı yok hocam zamanla oynadığınız oyunların sıcaklıklarını yazın tam emin olalım. PUBG optimizasyonu kötü bir oyun o yüzden sıcaklık normal geldi. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam voltaj yükseltsem bile 4600 üstünde pc kapanıyor üstüne çıkmama izin mi vermiyor yoksa başka yöntemi var mıdır
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.709 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 17 Şubat 2025 #12 hpeksoy dedi: Anladım hocam voltaj yükseltsem bile 4600 üstünde pc kapanıyor üstüne çıkmama izin mi vermiyor yoksa başka yöntemi var mıdır Genişletmek için tıkla... Voltaj niye veriyorsunuz ki hocam ? aynı işlemciyi kullanıyorum. 3-4 yıl önce çıkmasına rağmen performansı ile çoğu işlemciyi tokatlıyor.
hpeksoy dedi: Anladım hocam voltaj yükseltsem bile 4600 üstünde pc kapanıyor üstüne çıkmama izin mi vermiyor yoksa başka yöntemi var mıdır Genişletmek için tıkla... Voltaj niye veriyorsunuz ki hocam ? aynı işlemciyi kullanıyorum. 3-4 yıl önce çıkmasına rağmen performansı ile çoğu işlemciyi tokatlıyor.
hpeksoy Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #13 EkmekarasıSalam dedi: Voltaj niye veriyorsunuz ki hocam ? aynı işlemciyi kullanıyorum. 3-4 yıl önce çıkmasına rağmen performansı ile çoğu işlemciyi tokatlıyor. Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok hocam kapanınca voltaj yükseltip denedim şimdiye kadar, siz hangi hızda kullanıyorsunuz acaba
EkmekarasıSalam dedi: Voltaj niye veriyorsunuz ki hocam ? aynı işlemciyi kullanıyorum. 3-4 yıl önce çıkmasına rağmen performansı ile çoğu işlemciyi tokatlıyor. Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok hocam kapanınca voltaj yükseltip denedim şimdiye kadar, siz hangi hızda kullanıyorsunuz acaba
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.709 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 17 Şubat 2025 #14 hpeksoy dedi: Pek bilgim yok hocam kapanınca voltaj yükseltip denedim şimdiye kadar, siz hangi hızda kullanıyorsunuz acaba Genişletmek için tıkla... Hiç bir ayarını ellemedim.
hpeksoy dedi: Pek bilgim yok hocam kapanınca voltaj yükseltip denedim şimdiye kadar, siz hangi hızda kullanıyorsunuz acaba Genişletmek için tıkla... Hiç bir ayarını ellemedim.
hpeksoy Hectopat Katılım 10 Aralık 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2025 #15 EkmekarasıSalam dedi: Hiç bir ayarını ellemedim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim ilginiz için
EkmekarasıSalam dedi: Hiç bir ayarını ellemedim. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam teşekkür ederim ilginiz için
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.709 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 17 Şubat 2025 #16 hpeksoy dedi: Anladım hocam teşekkür ederim ilginiz için Genişletmek için tıkla... Rica ederim.