En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Kasam kötü sanırım onunla alakalı da bir konu açacaktım. Frisby FC-9290G ve camlı bir kasa hava akışı nasıl olmalı bilgim yok ama iyi değil sanırım. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz bu konuda kasam iyi mi değiştirilmeli mi?
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Kasam kötü sanırım onunla alakalı da bir konu açacaktım. Frisby FC-9290G ve camlı bir kasa hava akışı nasıl olmalı bilgim yok ama iyi değil sanırım. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz bu konuda kasam iyi mi değiştirilmeli mi?
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
3 hafta önce bende 5600 aldım. Teknobiyotik üzerinden stok fan gelmemişti, bende kule tipi soğutucu aldım. Stok fan yeterli gelmiyor, bu soğutucuyu öneririm.
Kasanın yanındaki camı çıkarırsam da çok fazla toz almaz mı?
Peki 2800 civarına kutulu şekilde düşer mi piyasasını bilmiyorum. Amazonda bazen ucuza düşüyordu işlemciler şuan yok ama sanırım stokları. Eğer o fiyatlara kutulu düşmez diyorsanız kutusuz alayım. O zaman onun yanında soğutucu olarak ne almalıyım? Var mı çok kullanılan tutulan iyi bir soğutucu?
Kasanın yanındaki camı çıkarırsam da çok fazla toz almaz mı?
Peki 2800 civarına kutulu şekilde düşer mi piyasasını bilmiyorum. Amazon'da bazen ucuza düşüyordu işlemciler şu an yok ama sanırım stokları. Eğer o fiyatlara kutulu düşmez diyorsanız kutusuz alayım. O zaman onun yanında soğutucu olarak ne almalıyım? Var mı çok kullanılan tutulan iyi bir soğutucu?
Dark Freezer 300 diğeri 650-700 civarı hangisi daha mantıklı aralarında çok fark mı var?
Fazla tozlanır evet.
İkisi de yeterli normalde ama kasanız kötü bu yüzden de 214 XT daha mantıklı.
Kutulu bir tek Gaming gecesinde düşmüştü o fiyata bayağı önce başak düştüğünü hatırlamıyorum.