Öyle mi o zaman tekrardan BIOS'a girip all Core yapayım tekrardan ben BIOS'tan sanmıştım, ve ayrıca dediğimi gördünüz değil mi?
Hocam ayrıca bu PBO kısmı hem Advanced kısmında ve hem de AI tweaker kısmında var iki yerde de var yani AI tweker kısmında ki PBO hala Auto'da her şey?
Böyle olacak değil mi sadece bir tanesi -30 diğerleri -19 test ede ede hepsini mi -30 yapacağım yani?
Hocam ayrıca bu PBO kısmı hem Advanced kısmında ve hem de AI tweaker kısmında var iki yerde de var yani AI tweker kısmında ki PBO hala Auto'da her şey?
Evet hocam hepsini tek tek denedim, ilk çekirdek yani Core 0 -30 da diğer çekirdeklerin hiçbiri -30'u kaldıramadı tek tek hepsinde mavi ekran verdi oyundayken.
Evet hocam hepsini tek tek denedim, ilk çekirdek yani 0 -30 da diğer çekirdeklerin hiçbiri -30'u kaldıramadı tek tek hepsinde mavi ekran verdi oyundayken.
Hocam şu anda -30, -25, -25, -19, -19, -19 2 saattir Valorant oynuyoruz hanımla kapanma reset olmadı.
Gariptir ki sistem her reset attığında yeniden başladığında yani klavye mouse kulaklık üçünden birisi çalışmıyor geç çalışmaya başlıyor neden oluyordur bu sizce?
İşin garip tarafı hatayı neden sadece oyunla tespit edebiliyoruz anlamış değilim. Bu değelerin üstü sorun mu çıkarıyor? Hepsini test mi ettiniz? R23 puanına baktınız mı?
İşin garip tarafı hatayı neden sadece oyunla tespit edebiliyoruz anlamış değilim. Bu değelerin üstü sorun mu çıkarıyor? Hepsini test mi ettiniz? R23 puanına baktınız mı?
Neden öyle sadece oyunda tespit ediyoruz bende anlamadım programların hiç biri bende çalışmıyor. Hepsini -30 test ettik bir hata dahi çıkmaması gerçekten çok enteresan.
Hayır hocam son 3 çekirdeği yapmadım hata almayayım diye yarın devam edeceğim.
R23 testini az önce yaptım ve 11842 puan aldı.