R5 5600 oyunda 85 derece oluyor

Bu sıcaklıklar oda sıcak olsa bile normal değil kasanız mesh mi mesh değilse normal olabilir.

Vento diye bir marka kasa kullanıyorum.

Sanırım soğutucu almam gerekiyor bir sürü soğutucu modeli atıldı hangisini almalıyım kararsız kaldım.

Vento diye bir marka kasa kullanıyorum.

Sanırım soğutucu almam gerekiyor bir sürü soğutucu modeli atıldı hangisini almalıyım kararsız kaldım.

Stok fan gibi sesli çalışıyor mu acaba?

Son düzenleme:
Stok fan gibi sesli çalışıyor mu acaba?
Hayır hocam , stress testine sokarsanız haliyle fanlar hızlı döndüğünde bir tık sesli çalışıyor normal olarak ama oyun içinde yük altında vesaire bir ses söz konusu değil. Ben 214 değil 224 kullanıyorum, aralarında 1-2 derece oynadığı söyleniyor ama ben almışken bu olsun dedim 224 modelini aldım. Kasanın üst tarafındaki mazgallarına elimi koyduğumda resmen kasanın içinde soğuk havayı hissediyorum gayet güzel bir soğutması var.

Ben de R5 5600 kullanıyorum. Sıcaklıktan yana sorunum yok ama stok fan sesi çok rahatsız ediyor. CPB ve PBO açık kullanıyorum. AIDA64 stres testi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…