Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 4 Ağustos 2023 #1 Merhaba arkadaşlar R5 5600 işlemciye sahibim. Manuel olarak 4.6 sabitledim. Isınma problemi oluyor kule tipi soğutucu kullanıyorum. Anakarttım MSI B550 BIOS üzerinden PBO ayarları nasıl olmalı? @kino hocam buradaysan help me.
Merhaba arkadaşlar R5 5600 işlemciye sahibim. Manuel olarak 4.6 sabitledim. Isınma problemi oluyor kule tipi soğutucu kullanıyorum. Anakarttım MSI B550 BIOS üzerinden PBO ayarları nasıl olmalı? @kino hocam buradaysan help me.
Peganeo Kilopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 923 Çözümler 17 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #2 PBO Limits : Disabled Boost Overdrive Scalar: Auto Curve Optimizer: Per Core (hepsini tek tek negative yapıp sayıları da 25 olarak yapın) Manuel ayarladığınız core ve voltage ayarları da auto yapın.
PBO Limits : Disabled Boost Overdrive Scalar: Auto Curve Optimizer: Per Core (hepsini tek tek negative yapıp sayıları da 25 olarak yapın) Manuel ayarladığınız core ve voltage ayarları da auto yapın.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 4 Ağustos 2023 #3 Peganeo dedi: PBO limits: Disabled. Boost OverDrive scalar: Auto. Curve Optimizer: Per Core (hepsini tek tek negative yapıp sayıları da 25 olarak yapın) Manuel ayarladığınız Core ve voltage ayarları da Auto yapın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum. Bunu Auto mu yapacağım? Özgür Adam dedi: Tamamdır deniyorum. Bunu Auto mu yapacağım? Genişletmek için tıkla... Tamam dediğin gibi yaptım. Özgür Adam dedi: Tamamdır deniyorum. Bunu Auto mu yapacağım? Tamam dediğin gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri IMG_20230804_191323.jpg 103,3 KB · Görüntüleme: 129 IMG_20230804_191746.jpg 120,2 KB · Görüntüleme: 124 Son düzenleme: 4 Ağustos 2023
Peganeo dedi: PBO limits: Disabled. Boost OverDrive scalar: Auto. Curve Optimizer: Per Core (hepsini tek tek negative yapıp sayıları da 25 olarak yapın) Manuel ayarladığınız Core ve voltage ayarları da Auto yapın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır deniyorum. Bunu Auto mu yapacağım? Özgür Adam dedi: Tamamdır deniyorum. Bunu Auto mu yapacağım? Genişletmek için tıkla... Tamam dediğin gibi yaptım. Özgür Adam dedi: Tamamdır deniyorum. Bunu Auto mu yapacağım? Tamam dediğin gibi yaptım. Genişletmek için tıkla...
Peganeo Kilopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 923 Çözümler 17 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #4 Özgür Adam dedi: Tamamdır deniyorum. Bunu Auto mu yapacağım? Tamam dediğin gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, sonuçlar nasıl?
Özgür Adam dedi: Tamamdır deniyorum. Bunu Auto mu yapacağım? Tamam dediğin gibi yaptım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, sonuçlar nasıl?
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 4 Ağustos 2023 #5 Peganeo dedi: Tamamdır, sonuçlar nasıl? Genişletmek için tıkla... 4.3 gördüm. Voltajda dengesizlik var biraz.
Peganeo dedi: Tamamdır, sonuçlar nasıl? Genişletmek için tıkla... 4.3 gördüm. Voltajda dengesizlik var biraz.
Peganeo Kilopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 923 Çözümler 17 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #6 Özgür Adam dedi: 4.3 gördüm. Voltajda dengesizlik var biraz. Genişletmek için tıkla... Voltaj dengesiz değil, voltajın o şekilde hareketlenmesi normal.
Özgür Adam dedi: 4.3 gördüm. Voltajda dengesizlik var biraz. Genişletmek için tıkla... Voltaj dengesiz değil, voltajın o şekilde hareketlenmesi normal.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 4 Ağustos 2023 #7 Peganeo dedi: Voltaj dengesiz değil, voltajın o şekilde hareketlenmesi normal. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde kullanmak daha mı mantıklı?
Peganeo dedi: Voltaj dengesiz değil, voltajın o şekilde hareketlenmesi normal. Genişletmek için tıkla... Bu şekilde kullanmak daha mı mantıklı?
Peganeo Kilopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 923 Çözümler 17 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #8 Özgür Adam dedi: Bu şekilde kullanmak daha mı mantıklı? Genişletmek için tıkla... Bence güç tüketimi ve sıcaklık açısından PBO daha mantıklı.
Özgür Adam dedi: Bu şekilde kullanmak daha mı mantıklı? Genişletmek için tıkla... Bence güç tüketimi ve sıcaklık açısından PBO daha mantıklı.
Özgür Adam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2020 Mesajlar 2.165 Çözümler 17 Yer Bursa 4 Ağustos 2023 #9 Peganeo dedi: Bence güç tüketimi ve sıcaklık açısından PBO daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Verdiğin bilgiler için teşekkürler ederim.
Peganeo dedi: Bence güç tüketimi ve sıcaklık açısından PBO daha mantıklı. Genişletmek için tıkla... Verdiğin bilgiler için teşekkürler ederim.