R5 5600 RTX 3060 sistem darboğaz yapar mı?

8 GB ekran kartı kullanmak istemiyordum. 30k ya bir sistem önerebilir misiniz

Bunda özelleştirmede 12GB 3060 seçip -700 TL ile 25.5'e alabilirsin ama 4060 seviyesi ekran kartlarında 8gb VRAM yeterli kim nerede kafana bu düşünceyi soktu bilmiyorum ama. Eğer grafik programı vesaire kullanmayacaksan tabi o zaman DDR4 kalıp ilk attığım sistemde özelleştirmeden +5000 ile 16 gb 4060 seçebilirsin.

Oyun oynayacaksan dediğim gibi bu sistemi olduğu gibi al 3060 12gb'a çevirmek saçmalık.

Ben sadece Steam pubg oynuyorum. Onun dışında PC ye hiçbir uygulama oyun vs indirmiyorum. İleride 8 GB sorun yapar mı diye korkuyorum.

Ben sadece Steam pubg oynuyorum. Onun dışında PC ye hiçbir uygulama oyun vs indirmiyorum. İleride 8 GB sorun yapar mı diye korkuyorum.

DARK 5A'yı al o zaman DDR5 olsun sistemin PUBG her şey ultrada 4-5 gb VRAM isteyen bir oyun 8gb VRAM yetmeyen oyunlar çıkacaktır 5000 serisi geldikten sonra ama kendin diyorsun PUBG dışında oyun oynamıyorum diye.

Kasayı özelleştirmeden Vento model yap birde onda FSP marka PSU kullanılıyor daha bilindik marka.

Tamamdır teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…