R5 5600 RTX 3060 Ti sistem 16.300 TL'ye nasıl?

Fiyatı uygun. Ama belirtmek isterim 3 4 gün önce 6700XT ve 5600 sistem 15.500TL'ydi Gaming gen TR de. O an o kadar param olsa düşünmeden alırdım. Kullanmak için değil en az 1000 TL kâr edip satardım şuan 17 bin.

18 bini geçmiş bile.

Bazen farklı parçalarla fiyatı 14,5-15K arasına indiği olsada, 16K gayet iyi bir fiyat.

Yalnız işlemci ve ekran kartı sıcaklığım ornegın GTA 5 de Full ayarlarda 82 bıle gordum.
Bu ne kadar normal.

Sistem fiyatı normal. İşlemci stok fan ise sıcaklığı da normal uygun fiyatlı bir kule tipi soğutucu ile sorunu çözebilirsin fakat ekran kartı o sıcaklıklarda olması beni üzdü.

Fiyatlar artmadan güzel paraya güzel sistem, Hayırlı Olsun.

Iyi fiyat. Belki anakart baska olabilirdi malum B550M-DS3H modelinin yeni versiyonunda bir suru ozelligi kistilar.

Bazen farklı parçalarla fiyatı 14, 5-15k arasına indiği olsa da, 16k gayet iyi bir fiyat.

Hocam siz 15 bine bulamazsınız. Farklı parçalar dediğiniz ne olabilir ki hep aynı şeyler tek değişen kasa markası, SSD markası, PSU markası o kadar.

Hocam sisten hazır mı? Malum teknoloji arttıkça 8gb vram yeterli gelmiyor

Hocam siz 15 bine bulamazsınız. Farklı parçalar dediğiniz ne olabilir ki hep aynı şeyler tek değişen kasa markası, SSD markası, PSU markası o kadar.
Bu sistem sadece iki ay önceydi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…